Ostaa Zovir

Ostaa Zovir ilman reseptiä

Zovir (Acivir Cream) Kuvaus

Zovir on eräänlainen viruslääkkeiden voide, jota käytetään hoitoon huuliherpes tai rakkuloita aiheuttama herpes. Se auttaa nopeuttamaan paranemista haavaumat ja vähentää oireita, kuten polttaminen tai kutina.

Tämä lääke auttaa pysäyttää kasvun virus, mutta se ei paranna herpes eikä se estä infektion leviämistä joku muu.

Zovir voidaan joskus käyttää hoitoon sukupuolielinten herpes, mutta uskotaan, että on olemassa muita lääkkeitä saatavilla, jotka ovat tehokkaampia hoitoon sukupuolielinten herpes.

Zovir tunnetaan myös asikloviirina, Acyclovir, Zovirax, Herpes.

yleisnimellä Zovir on Acyclovir.

Zovir (Acivir Cream) Annostus

Zovir on saatavilla:

  Zovir tulee käyttää heti ensimmäisen infektion.

  Jos käytetään hoitoon huuliherpes, Zovir käytetään yleensä 5 kertaa päivässä, joka 3 4 tuntia, 4 päivän ajan, ellei ohjannut toisin lääkärin.

  Purista tarpeeksi kermaa ohut kerros iholle alue aiot käsitellä, ja sitten varovasti hieronta se ihoon. Pese kädet aina hyvin ja kuivaa, sekä ennen että jälkeen soveltamalla Zovir.

  Acivir Kerma olisi sovellettava vain iholla, eikä koskaan silmät, nenän, suun tai emättimen. Jos kerma pääsee näillä alueilla, sinun pitäisi pestä vedellä.

  Potilaat käyttävät Zovir hoitoon sukupuolielinten herpes on suositeltavaa käyttää suojakäsineitä, kun sen soveltamisesta, jotta vältettäisiin tartunnan leviämisen.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Zovir yhtäkkiä.

  Zovir (Acivir Cream) puuttuu annoksen

  Jos et menetä annos Zovir ja sinulla on vielä päänsärky, noudata lääkärisi annosteluohjeet. Älä ota Zovir useammin kuin on määrätty. Älä ota 2 annosta kerralla.

  Zovir (Acivir Cream) Yliannostus

  Jos yliannostus Zovir ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

  Zovir (Acivir Cream) Varastointi

  Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja auringonvalolta. Säilytettävä tiiviisti suljetussa astiassa.Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Zovir (Acivir Cream) Sivuvaikutukset

  Zovir on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kuiva tai säröillä huulet
  • ärsytystä tai ihon palaminen
  • hilseilevä tai kuiva iho
  • kutina

  Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Zovir:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa , turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

  Zovir (Acivir Cream) Vasta-aiheet

  Älä ota Zovir jos olet allerginen Zovir komponentteja tai Valacyclovir.

  Ei tiedetä, onko Acivir kerma vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

  Acivir emulsiovoidetta ei tule käyttää alle 12-vuotias. Turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.

  Zovir saattaa aiheuttaa haittaa, jos se niellään. Jos olet ottanut sen suuhun, ota yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

  Älä päästä Zovir silmiin tai nenän sisään tai suuhun. Jos Zovir joutuu silmiin, huuhtele ne kylmällä vesijohtovedellä.

  Älä käytä muita ihonhoitotuotteita kuten kosmetiikkaa, aurinkovoidetta, tai huulirasva kylmän kipeä kun käytät Zovir ellei toisin lääkärin ohjeiden mukaan.

  Potilaita kehotetaan välttämään harjoittaa yhdyntää, kun he ovat kokeneet puhkeaa herpes.

  Älä lopeta Zovir yhtäkkiä.

  Zovir (Acivir Cream) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Zovir käytetään?

  : Zovir on ajankohtainen viruslääkkeitä, jota käytetään estämään ja hallitsemaan olosuhteet, jotka sisältävät suun ja ihotulehduksia, sukupuolielinten herpes, vesirokko, ja alkuvaiheessa vyöruusu.

  K: Miten Zovir toimii?

  : Se toimii estämällä edelleen kasvua ja lisääntymistä bakteerien ja virusten soluissa. On tärkeää huomata, että vaikka Zovir hoitaa ja / tai ehkäistä edellä mainitut ehdot, se ei paranna niitä.

  K: Mitä ovat Zovir yleisimmät sivuvaikutukset?

  : Zovir on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat: kuiva tai säröillä huulet, ärsytystä tai ihon palaminen, hilseilevä tai kuiva iho, kutina.

  Ostaa Zovir

  osta Zovir (Acivir Cream) verkossa ilman reseptiä, Osta Zovir (Acivir Cream) verkossa, Osta Zovir (Acivir Cream) ilman reseptiä, Osta Zovir (Acivir Cream) halvalla, Osta Zovir (Acivir Cream) ilman reseptiä, Osta Zovir (Acivir Cream) Kanadasta, Osta Zovir (Acivir Cream) Kanada, Ostaa Zovir (Acivir Cream) verkossa, Ostaa Zovir (Acivir Cream) online ole reseptiä, Ostaa Zovir (Acivir Cream) ilman reseptiä, Zovir (Acivir Cream) suullinen pilleri

  top