Ostaa Zient

Ostaa Zient ilman reseptiä

Zient (Zetia) Kuvaus

Zient on täydellinen lääke kamppailussa sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Se myös estää tukkeutunut valtimo ja vähentää triglyseridien ja kolesterolin määrä.

Zient säädöksiä vähentämällä yleistä määrää, LDL-kolesteroli ja proteiinia, jota käytetään luoda kolesterolia. Se on kolesterolia alentava lääke.

Zient tunnetaan myös Ezetimibe, Ezetrol.

yleisnimellä Zient on Ezetimibe.

Tuotemerkki Zient on Zient .

Zient (Zetia) Annostus

Zient on saatavilla:

 • 10mg normaaliannostuksen

Tavanomainen annos Zient on 10 mg vuorokaudessa, joka otetaan veden kanssa.

Sinun pitäisi ottaa Zient 2 tuntia ennen tai 4 tuntia käytön jälkeen kolesevelaamia (kuten Welchol) kolestipoliin (kuten kuten Colestid) tai kolestyramiini (kuten Prevalite, Locholest, Questran).

Ota Zient tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Zient samaan aikaan kerran päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Zient äkillisesti.

Zient (Zetia) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Zient (Zetia) Yliannostus

Jos yliannostus Zient ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Zient (Zetia) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Zient (Zetia) Sivuvaikutukset

Zient on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • epätavallinen kipu
 • selkäkipu
 • poskiontelotulehdus
 • väsymys
 • migreeni

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Zient:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • lihaskipua
 • ylähengitystieinfektio
 • rintakipu
 • nivelkipua

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Zient (Zetia) Vasta-aiheet

Älä ota Zient jos olet allerginen jotta Zient osia.

Älä ota Zient jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Zient voi kinkkua vauvaa.

Zient ei ottanut alle 10-vuotiaat.

Zient ei voi käyttää yhdessä fibraattien (kuten Lopidia, Tricor).

Yritä olla varovainen käyttämällä Zient jos käytät siklosporiinia (kuten Sandimmune, Neoral, Gengraf); toinen kolesterolia "alentavat lääkkeet fenofibraatti (kuten Tricor), (gemfibrotsiili (kuten Lopidia), klofibraatti (kuten Atromid-S), lovastatiini (esimerkiksi Altocor, Mevacor), pravastatiini (esimerkiksi Pravachol), fluvastatiini (kuten Lescol ) tai simvastatiinia (kuten Zocor), atorvastatiini (kuten Lipitor).

Se voi olla vaarallista käyttää Zient jos sinulla on tai on ollut maksasairaus.

Jos koet uneliaisuutta ja huimausta ottaen Zient sinun tulisi välttää, kuten ajamista tai koneiden käyttöä.

Vältä alkoholia.

Pidä matala-kolesteroli ja vähärasvainen ruokavalio.

Älä lopeta Zient äkillisesti.

Zient (Zetia) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Zient tietoa?

: Zient on täydellinen lääke kamppailussa sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Se myös estää tukkeutunut valtimo ja vähentää triglyseridien ja kolesterolin määrä. Zient ei ottanut alle 10-vuotiaat. Zient ei voi käyttää yhdessä fibraattien (kuten Lopidia, Tricor). Jos olet raskaana sinun ei pitäisi ottaa Zient yhdessä statiinin huumeiden. Vältä rasvaa elintarvikkeet ja elintarvikkeiden, jotka sisältävät korkea kolesteroli. Älä ota Zient, jos allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Zient jos käytät siklosporiinia (kuten Sandimmune, Neoral, Gengraf); toinen kolesterolia "alentavat lääkkeet fenofibraatti (kuten Tricor), (gemfibrotsiili (kuten Lopidia), klofibraatti (kuten Atromid-S), lovastatiini (esimerkiksi Altocor, Mevacor), pravastatiini (esimerkiksi Pravachol), fluvastatiini (kuten Lescol ) tai simvastatiinia (kuten Zocor), atorvastatiini (kuten Lipitor). Zient ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Zient jos sairastat on tai on ollut maksasairaus.

K: Mitä ovat Zient sivuvaikutuksia?

: Zient on sen yleisiä sivuvaikutuksia, kuten ripulia, epätavallinen kipu, selkäkipu, poskiontelotulehdus , väsymys, migreeni. Mutta hylkäämisen tapauksessa Zient ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: lihaskivut, ylähengitysteiden infektio, rintakipu, nivel- ja oireita allergia (turvotus, Rush). mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveyteen asema ja tietenkin oikealla seuraavat Zient reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Zient?

: yleisnimellä Zient on Ezetimibe. Tuotenimi Zient on Zient.

Ostaa Zient

osta Zient (Zetia) verkossa ilman reseptiä, Osta Zient (Zetia) verkossa, Osta Zient (Zetia) ilman reseptiä, Osta Zient (Zetia) halvalla, Osta Zient (Zetia) ilman reseptiä, Osta Zient (Zetia) Kanadasta, Osta Zient (Zetia) Kanada, Ostaa Zient (Zetia) verkossa, Ostaa Zient (Zetia) online ole reseptiä, Ostaa Zient (Zetia) ilman reseptiä, Zient (Zetia) suullinen pilleri

top