Ostaa Zetia

Ostaa Zetia ilman reseptiä

Zetia Kuvaus

Zetia on täydellinen lääke kamppailussa sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Se myös estää tukkeutunut valtimo ja vähentää triglyseridien ja kolesterolin määrä.

Zetia säädöksiä vähentämällä yleistä määrää, LDL-kolesteroli ja proteiinia, jota käytetään luoda kolesterolia. Se on kolesterolia alentava lääke.

Zetia tunnetaan myös Ezetimibe, Ezetrol.

yleisnimellä Zetia on Ezetimibe.

Tuotemerkki Zetia on Zetia .

Zetia Annostus

Zetia on saatavilla:

 • 10mg normaaliannostuksen

Tavanomainen annos Zetia on 10 mg vuorokaudessa, joka otetaan veden kanssa.

Sinun pitäisi ottaa Zetia 2 tuntia ennen tai 4 tuntia käytön jälkeen kolesevelaamia (kuten Welchol) kolestipoliin (kuten kuten Colestid) tai kolestyramiini (kuten Prevalite, Locholest, Questran).

Ota Zetia tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Zetia samaan aikaan kerran päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Zetia äkillisesti.

Zetia puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Zetia Yliannostus

Jos yliannostus Zetia ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Zetia Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Zetia Sivuvaikutukset

Zetia on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • epätavallinen kipu
 • selkäkipu
 • poskiontelotulehdus
 • väsymys
 • migreeni

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Zetia:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • lihaskipua
 • ylähengitystieinfektio
 • rintakipu
 • nivelkipua

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Zetia Vasta-aiheet

Älä ota Zetia jos olet allerginen jotta Zetia osia.

Älä ota Zetia jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Zetia voi kinkkua vauvaa.

Zetia ei ottanut alle 10-vuotiaat.

Zetia ei voi käyttää yhdessä fibraattien (kuten Lopidia, Tricor).

Yritä olla varovainen käyttämällä Zetia jos käytät siklosporiinia (kuten Sandimmune, Neoral, Gengraf); toinen kolesterolia "alentavat lääkkeet fenofibraatti (kuten Tricor), (gemfibrotsiili (kuten Lopidia), klofibraatti (kuten Atromid-S), lovastatiini (esimerkiksi Altocor, Mevacor), pravastatiini (esimerkiksi Pravachol), fluvastatiini (kuten Lescol ) tai simvastatiinia (kuten Zocor), atorvastatiini (kuten Lipitor).

Se voi olla vaarallista käyttää Zetia jos sinulla on tai on ollut maksasairaus.

Jos koet uneliaisuutta ja huimausta ottaen Zetia sinun tulisi välttää, kuten ajamista tai koneiden käyttöä.

Vältä alkoholia.

Pidä matala-kolesteroli ja vähärasvainen ruokavalio.

Älä lopeta Zetia äkillisesti.

Zetia Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Zetia tietoa?

: Zetia on täydellinen lääke kamppailussa sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Se myös estää tukkeutunut valtimo ja vähentää triglyseridien ja kolesterolin määrä. Zetia ei ottanut alle 10-vuotiaat. Zetia ei voi käyttää yhdessä fibraattien (kuten Lopidia, Tricor). Jos olet raskaana sinun ei pitäisi ottaa Zetia yhdessä statiinin huumeiden. Vältä rasvaa elintarvikkeet ja elintarvikkeiden, jotka sisältävät korkea kolesteroli. Älä ota Zetia, jos allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Zetia jos käytät siklosporiinia (kuten Sandimmune, Neoral, Gengraf); toinen kolesterolia "alentavat lääkkeet fenofibraatti (kuten Tricor), (gemfibrotsiili (kuten Lopidia), klofibraatti (kuten Atromid-S), lovastatiini (esimerkiksi Altocor, Mevacor), pravastatiini (esimerkiksi Pravachol), fluvastatiini (kuten Lescol ) tai simvastatiinia (kuten Zocor), atorvastatiini (kuten Lipitor). Zetia ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Zetia jos sairastat on tai on ollut maksasairaus.

K: Mitä ovat Zetia sivuvaikutuksia?

: Zetia on sen yleisiä sivuvaikutuksia, kuten ripulia, epätavallinen kipu, selkäkipu, poskiontelotulehdus , väsymys, migreeni. Mutta hylkäämisen tapauksessa Zetia ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: lihaskivut, ylähengitysteiden infektio, rintakipu, nivel- ja oireita allergia (turvotus, Rush). mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveyteen asema ja tietenkin oikealla seuraavat Zetia reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Zetia?

: yleisnimellä Zetia on Ezetimibe. Tuotenimi Zetia on Zetia.

Ostaa Zetia

osta Zetia verkossa ilman reseptiä, Osta Zetia verkossa, Osta Zetia ilman reseptiä, Osta Zetia halvalla, Osta Zetia ilman reseptiä, Osta Zetia Kanadasta, Osta Zetia Kanada, Ostaa Zetia verkossa, Ostaa Zetia online ole reseptiä, Ostaa Zetia ilman reseptiä, Zetia suullinen pilleri

top