Ostaa Yirala

Ostaa Yirala ilman reseptiä

Yirala (Yasmin) Kuvaus

Yirala on ehkäisytablettiannoksen (ehkäisypilleri). Se yhdistää kaksi naisten hormonit, estrogeeni ja progestiini. Yirala hoidetaan kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

Yirala käytetään myös hoitoon oireiden Premenstruaalinen Dysphoric häiriö (PMDD), kuten ahdistuneisuus, masennus, ärtyisyys, keskittymisvaikeudet, energian puute, unen tai ruokahalun muutokset, rintojen arkuus, nivel- tai lihaskivut, päänsärky ja painonnousu. Yirala estää ovulaation (vapauttamaan muna munasarja) ja myös aiheuttaa muutoksia kohdunkaulan ja kohdun limakalvon, mikä vaikeuttaa siittiöiden päästä kohtuun ja kovemmin hedelmöitetty munasolu kiinnittyä kohtuun.

Yirala (Yasmin) Annostus

Yirala on saatavilla:

 • 3mg + 0,03 Standart Annostus

Ota Yirala suun. Voit vähentää pahoinvointia, Yirala voidaan ottaa ruoan kanssa.

Ota Yirala samaan aikaan joka päivä ja järjestys suunnattu paketti. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Pidä ylimääräinen kuukauden tarjonnan Yirala saatavilla, jotta varmistetaan, että et menetä ensimmäisenä päivänä seuraavan jakson. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Yirala äkillisesti.

Yirala (Yasmin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Yirala (Yasmin) Yliannostus

Jos yliannostus Yirala ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Yirala (Yasmin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Yirala (Yasmin) Sivuvaikutukset

Yirala on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • akne
 • ruskeat läiskät kasvoilla
 • muutos ruokahalu
 • muutos seksuaalinen halu
 • masentunut mieliala tai mielialan vaihtelut
 • nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta
 • vatsakrampit tai turvotus
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • painonnousu
 • pisamia tai tummuminen kasvojen iho
 • lisää hiusten kasvua
 • menetys hiusten
 • ongelmia piilolinssit
 • emättimen kutinaa tai vastuuvapauden
 • muutoksia kuukautiset

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydelle valtion ja muiden tekijöiden mukaan.

Yirala (Yasmin) Vasta-aiheet

Älä käytä Yirala jos olet allerginen Yirala osia.

Älä käytä Yirala jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Yirala, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

Yritä olla varovainen Yirala, jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänsairaus; korkea kolesteroli tai jos olet ylipainoinen; maksasyövän; sappirakon sairaus; diabetes;kohtauksia tai epilepsiaa; tai aiemmin esiintynyt masennusta, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso tai historiaan rinta- tai kohtusyöpä.

Ole varovainen Yirala jos käytät parasetamoli, antibiootit tai tulehduksen hoitoon käytettävien lääkkeiden, etenkin rifampisiini, rifabutiini, rifapentiini ja griseofulviinin ja mahdollisesti penisilliini tai tetrasykliineistä aprepitantti, askorbiinihappoa (C-vitamiini), atorvastatiini, barbituraattityypin lääkkeet, kuten fenobarbitaali, bosentaani, karbamatsepiini, kofeiini, klofibraatti, siklosporiini, dantroleeni, doxercalciferol, felbamaatti, greippimehu, hydrokortisonia, lääkkeitä ahdistus tai unihäiriöt, kuten diatsepaamin tai tematsepaami diabeteslääkkeiden kanssa, mukaan lukien pioglitatsoni, mineraaliöljy, modafiniili- mykofenolaatti, nefatsodoni, okskarbatsepiini, fenytoiini, prednisoloni, ritonaviiri tai muita lääkkeitä HIV-infektiota eikä AIDSia, rosuvastatiinin, selegiliini, soija isoflavones lisäravinteet, St . mäkikuisma, tamoksifeeni tai raloksifeeni, teofylliini, kilpirauhashormonit, topiramaatti tai varfariinia.

Älä tupakoi, kun käytät Yirala, varsinkin jos olet yli 35.

Yirala ei leviämisen ehkäisemiseksi sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta).

Vältä koneen ajo.

Älä juo alkoholia.

Yirala (Yasmin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Yirala käytetään?

: Yirala käytetään raskauden ehkäisyä. Sitä käytetään myös hoitoon kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

K: Mitkä ovat vastaoireet Yirala?

Älä ota Yirala, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Älä käytä Yirala, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Yirala

osta Yirala (Yasmin) verkossa ilman reseptiä, Osta Yirala (Yasmin) verkossa, Osta Yirala (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Yirala (Yasmin) halvalla, Osta Yirala (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Yirala (Yasmin) Kanadasta, Osta Yirala (Yasmin) Kanada, Ostaa Yirala (Yasmin) verkossa, Ostaa Yirala (Yasmin) online ole reseptiä, Ostaa Yirala (Yasmin) ilman reseptiä, Yirala (Yasmin) suullinen pilleri

top