Ostaa Yasmin

Ostaa Yasmin ilman reseptiä

Yasmin Kuvaus

Yasmin on ehkäisytablettiannoksen (ehkäisypilleri). Se yhdistää kaksi naisten hormonit, estrogeeni ja progestiini. Yasmin hoidetaan kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

Yasmin käytetään myös hoitoon oireiden Premenstruaalinen Dysphoric häiriö (PMDD), kuten ahdistuneisuus, masennus, ärtyisyys, keskittymisvaikeudet, energian puute, unen tai ruokahalun muutokset, rintojen arkuus, nivel- tai lihaskivut, päänsärky ja painonnousu. Yasmin estää ovulaation (vapauttamaan muna munasarja) ja myös aiheuttaa muutoksia kohdunkaulan ja kohdun limakalvon, mikä vaikeuttaa siittiöiden päästä kohtuun ja kovemmin hedelmöitetty munasolu kiinnittyä kohtuun.

Yasmin Annostus

Yasmin on saatavilla:

 • 3mg + 0,03 Standart Annostus

Ota Yasmin suun. Voit vähentää pahoinvointia, Yasmin voidaan ottaa ruoan kanssa.

Ota Yasmin samaan aikaan joka päivä ja järjestys suunnattu paketti. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Pidä ylimääräinen kuukauden tarjonnan Yasmin saatavilla, jotta varmistetaan, että et menetä ensimmäisenä päivänä seuraavan jakson. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Yasmin äkillisesti.

Yasmin puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Yasmin Yliannostus

Jos yliannostus Yasmin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Yasmin Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Yasmin Sivuvaikutukset

Yasmin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • akne
 • ruskeat läiskät kasvoilla
 • muutos ruokahalu
 • muutos seksuaalinen halu
 • masentunut mieliala tai mielialan vaihtelut
 • nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta
 • vatsakrampit tai turvotus
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • painonnousu
 • pisamia tai tummuminen kasvojen iho
 • lisää hiusten kasvua
 • menetys hiusten
 • ongelmia piilolinssit
 • emättimen kutinaa tai vastuuvapauden
 • muutoksia kuukautiset

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydelle valtion ja muiden tekijöiden mukaan.

Yasmin Vasta-aiheet

Älä käytä Yasmin jos olet allerginen Yasmin osia.

Älä käytä Yasmin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Yasmin, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

Yritä olla varovainen Yasmin, jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänsairaus; korkea kolesteroli tai jos olet ylipainoinen; maksasyövän; sappirakon sairaus; diabetes;kohtauksia tai epilepsiaa; tai aiemmin esiintynyt masennusta, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso tai historiaan rinta- tai kohtusyöpä.

Ole varovainen Yasmin jos käytät parasetamoli, antibiootit tai tulehduksen hoitoon käytettävien lääkkeiden, etenkin rifampisiini, rifabutiini, rifapentiini ja griseofulviinin ja mahdollisesti penisilliini tai tetrasykliineistä aprepitantti, askorbiinihappoa (C-vitamiini), atorvastatiini, barbituraattityypin lääkkeet, kuten fenobarbitaali, bosentaani, karbamatsepiini, kofeiini, klofibraatti, siklosporiini, dantroleeni, doxercalciferol, felbamaatti, greippimehu, hydrokortisonia, lääkkeitä ahdistus tai unihäiriöt, kuten diatsepaamin tai tematsepaami diabeteslääkkeiden kanssa, mukaan lukien pioglitatsoni, mineraaliöljy, modafiniili- mykofenolaatti, nefatsodoni, okskarbatsepiini, fenytoiini, prednisoloni, ritonaviiri tai muita lääkkeitä HIV-infektiota eikä AIDSia, rosuvastatiinin, selegiliini, soija isoflavones lisäravinteet, St . mäkikuisma, tamoksifeeni tai raloksifeeni, teofylliini, kilpirauhashormonit, topiramaatti tai varfariinia.

Älä tupakoi, kun käytät Yasmin, varsinkin jos olet yli 35.

Yasmin ei leviämisen ehkäisemiseksi sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta).

Vältä koneen ajo.

Älä juo alkoholia.

Yasmin Usein kysyttyä

Q: Mikä on Yasmin käytetään?

: Yasmin käytetään raskauden ehkäisyä. Sitä käytetään myös hoitoon kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

K: Mitkä ovat vastaoireet Yasmin?

Älä ota Yasmin, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Älä käytä Yasmin, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Yasmin

osta Yasmin verkossa ilman reseptiä, Osta Yasmin verkossa, Osta Yasmin ilman reseptiä, Osta Yasmin halvalla, Osta Yasmin ilman reseptiä, Osta Yasmin Kanadasta, Osta Yasmin Kanada, Ostaa Yasmin verkossa, Ostaa Yasmin online ole reseptiä, Ostaa Yasmin ilman reseptiä, Yasmin suullinen pilleri

top