Ostaa Ventolin

Ostaa Ventolin ilman reseptiä

Ventolin Kuvaus

Ventolin inhalaattori kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan keuhkoputkia laajentavia.

Ventolin inhalaattori sisältää vaikuttavana aineena salbutamoli, joka on eräänlainen lääke tunnetaan lyhytvaikutteista beeta 2-agonistin. Salbutamoli toimii vaikuttamalla reseptoreihin keuhkoihin kutsutaan beeta 2-reseptoreihin. Kun salbutamoli stimuloi näihin reseptoreihin se aiheuttaa lihaksia hengitysteihin rentoutua. Tämä mahdollistaa Airways avata.

tiloissa, joissa on hengitysteiden ahtautuminen, kuten astma tai keuhkoahtaumatauti (COPD, kuten emfyseema ja krooninen keuhkoputkentulehdus), se on vaikeaa ilman kulkua sisään ja ulos keuhkoista. Avaamalla Airways, Ventolin inhalaattori on helpompi hengittää.

yleisnimet Ventolin inhalaattori ovat Albuterol, Salbutamolia.

Ventolin inhalaattori tunnetaan myös Albuterol, salbutamoli, Ventorlin, Asthalin , Proventil, ProAir, Salamol, Aerolin.

Ventolin Annostus

Ventolin inhalaattori on saatavilla:

 • 100mcg normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Ventolin inhalaattori täsmälleen ohjeiden mukaan.

Jos haluat käyttää Ventolin inhalaattori:

 • -Shake kanisterin hyvin juuri ennen kutakin spray.
 • -Uncap äänitorvena Ventolin inhalaattori. Hengitä ulos täysin. Laita suukappale suuhusi ja sulje huulet. Hengitä hitaasti samalla kun työnnät alas kanisteriin. Pidätä hengitystä 10 sekuntia ja hengitä ulos hitaasti.
 • -Jos käytät enemmän kuin yksi inhalaatio kerrallaan, odota vähintään 1 minuutti ennen toista hengitysteitse ja ravista inhalaattoria uudelleen.
 • -Pidä sinun Ventolin inhalaattori puhtaana ja kuivana, ja säilytä se korkki suukappale. Puhdista inhalaattori kerran viikossa poistamalla kanisterin ja asetat suukappaleen juoksevassa, lämpimässä vedessä vähintään 30 sekuntia. Ravistele ylimääräinen vesi ja anna osien kuivua kokonaan, ennen kuin asetat inhalaattorin takaisin yhteen.

On tärkeää pitää Ventolin inhalaattori käsillä koko ajan. Uusi reseptisi ennen kuin loppuu lääkkeen kokonaan.

Ventolin puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ventolin Yliannostus

Jos yliannostus Ventolin inhalaattori ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Yliannostuksen oireita voivat olla: hermostuneisuus, päänsärky, vapina, suun kuivuminen, rintakipu tai raskas tunne, nopea tai epätasainen syke, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, huimaus, takavarikko (kouristukset), pyörryttää tai pyörtyminen.

Ventolin Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ventolin Sivuvaikutukset

Ventolin inhalaattori on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vapina, yleensä käsissä (vapina)
 • hermostunut jännitteitä
 • tietoisuutta sydämen syke (sydämentykytys)
 • lihaskrampit
 • alhainen veren kalium taso (hypokalemia)

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Ventolin inhalaattori:

 • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)
 • rintakipu
 • epäsäännöllinen syke
 • äkillinen huononeminen hengitysvaikeuksia / astma (paradoksaalinen bronkospasmi)

Sivuvaikutukset oireet eivät ole vain riippuu lääkkeen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Ventolin Vasta-aiheet

Älä ota Ventolin inhalaattori jos olet allerginen Ventolin inhalaattori komponentteja.

Ei tiedetä, onko Ventolin inhalaattori vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Ole varovainen Ventolin inhalaattori jos sinulla on diabetes, sydänsairaudet, korkea verenpaine (hypertensio), kilpirauhasen liikatoimintaa, sydämen lyönnit (rytmihäiriöt).

Ventolin inhalaattori saattaa aiheuttaa huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka vaatii tarkkaavaisuutta, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä toimintoja turvallisesti.

Älä lopeta hoitoa, vaikka sinulla on tunne paremmin, ellei lääkärisi kehota sinua . Se voi kestää 2 viikkoa tai pidempään ennen kuin tunnet täyden hyödyn lääkitys.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Ventolin inhalaattori yhtäkkiä.

Ventolin Usein kysyttyä

Q: Mikä on Ventolin inhalaattori käytetään?

: Ventolin inhalaattori on selektiivinen beeta-agonisti / antagonisti. Se on yleensä määrätty astman hoitoon, samanlainen kuin muut beeta-adrenergiset agonistit, jotka ovat käytettävissä hallintaa hengitysteiden tukkeutumisesta.

K: Voinko juoda alkoholia kun käytät Ventolin inhalaattori?

: Ei, sinun on parasta välttää alkoholijuomia.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Ventolin inhalaattori ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Ventolin

osta Ventolin verkossa ilman reseptiä, Osta Ventolin verkossa, Osta Ventolin ilman reseptiä, Osta Ventolin halvalla, Osta Ventolin ilman reseptiä, Osta Ventolin Kanadasta, Osta Ventolin Kanada, Ostaa Ventolin verkossa, Ostaa Ventolin online ole reseptiä, Ostaa Ventolin ilman reseptiä, Ventolin suullinen pilleri

top