Ostaa Venlafaxine

Ostaa Venlafaxine ilman reseptiä

Venlafaxine (Effexor) Kuvaus

Venlafaxine on täydellinen lääke kamppailussa paniikkihäiriö, ahdistusta. Sen tavoitteena on masennuksen hoitoon. Venlafaxine tehokkuus on tasapainottaa aivoissa. Se on SSNRIs (selektiivinen serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjät).

yleisnimellä Venlafaxine on venlafaksiini.

Venlafaxine tunnetaan myös venlafaksiini, Ventab, Efexor, Venlor, Venla, Venlift .

tuotenimiä Venlafaxine ovat Venlafaxine, Venlafaxine XR.

Venlafaxine (Effexor) Annostus

Venlafaxine on saatavilla:

 • 37,5 pieni annos
 • 75mg normaaliannostuksen

Venlafaxine on saatavana tabletit ja kapselit. Venlafaxine on suun kautta ruoan kanssa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Venlafaxine samaan aikaan joka päivä veden kanssa.

Jos haluat saavuttamiseksi tehokkain tulokset eivät lopeta Venlafaxine äkillisesti.

Venlafaxine (Effexor) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Venlafaxine (Effexor) Yliannostus

Jos yliannostus Venlafaxine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Venlafaxine (Effexor) Varastointi

Store kontrolloidussa lämpötilassa välillä 20 ja 25 astetta C (68 astetta ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Venlafaxine (Effexor) Sivuvaikutukset

Venlafaxine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • kuiva suu
 • sydämentykytystä
 • pahoinvointia
 • pyörrytystä
 • kaasua
 • epänormaali ruokahalu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Venlafaxine:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • ongelmia visio
 • epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa
 • korkea verenpaine
 • syke kasvaa
 • äärimmäinen sekavuus tai kouristuksia
 • mania tai hypomania oireita (ärtyisä mieliala, unettomuus, kilpa ajatuksia, nopea puhe, hyperaktiivisuus)
 • sameat silmät
 • -ajatuksia
 • odottamaton silmäkipu

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Venlafaxine (Effexor) Vasta-aiheet

Älä ota Venlafaxine jos olet allerginen Venlafaxine osia.

Älä ota Venlafaxine, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä ota sitä, jos olet alle 18.

Ole varovainen Venlafaxine jos käytät ketokonatsolin (kuten Nizoral); muut masennuslääkkeet (fluoksetiini (esimerkiksi Prozac), sertraliini (kuten Zoloft), amoksapiini (kuten Ascendin), paroksetiini (kuten Paxil), sitalopraami (kuten Celexa), protriptyliini (kuten Vivactil) Clomicalmilla (kuten Anafranil ), trimipramiinin (kuten Surmontil), desipramiinilla (kuten Norpramin), essitalopraami (kuten Lexapro), fluvoksamiini (kuten Luvox), imipramiinia (kuten Tofranil), amitriptyliini (kuten Elavil), nortriptyliini (kuten Pamelor) ); imetidine (kuten Tagamet HB, Tagamet); tryptofaani; tsolmitriptaanin (kuten Zomig); ritsatriptaani (kuten MAXALT), almotriptaani (kuten Axert), frovatriptaanin (kuten Frova), naratriptaani (kuten Amerge), sumatriptaani (kuten Imitrex); varfariini (kuten Coumadin); risperidoni (kuten Risperdal) tai haloperidoli (kuten Haldol), monoamiinioksidaasin (MAO).

Vältä alkoholia.

Ole varovainen, kun ajat autoa tai käytät koneita.

Se voi olla vaarallista lopettaa Venlafaxine ottaen äkillisesti.

Venlafaxine (Effexor) Usein kysyttyä

K: Mitä Venlafaxine tarkoittaa?

: Venlafaxine on laadullinen lääkitys, joka on otettu hoitoon paniikkihäiriö, ahdistusta ja masennusta.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Venlafaxine?

: yleisnimellä Venlafaxine on Venlafaxine. Tuotenimiä Venlafaxine ovat Venlafaxine, Venlafaxine XR.

K: Millä tavalla Venlafaxine toimii?

: Venlafaxine tarjoaa tasapaino aivoihin. Se on SSNRIs (selektiivinen serotoniinin ja noradrenaliinin takaisinoton estäjät).

Q: Mikä on Venlafaxine tavoite?

: Sen tavoitteena on masennuksen hoitoon.

K: Voiko raskaana käyttää Venlafaxine?

Älä ota Venlafaxine kun olet raskaana tai on nurseling.

K: Mitä turvallisuuteen liittyviä suosituksia?

Älä ota Venlafaxine jos olet allerginen Venlafaxine komponentteja. Älä ota Venlafaxine, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Älä ota lääkettä, jos olet alle 18 Varo Venlafaxine jos käytät ketokonatsolin (kuten Nizoral); muut masennuslääkkeet (fluoksetiini (esimerkiksi Prozac), sertraliini (kuten Zoloft), amoksapiini (kuten Ascendin), paroksetiini (kuten Paxil), sitalopraami (kuten Celexa), protriptyliini (kuten Vivactil) Clomicalmilla (kuten Anafranil ), trimipramiinin (kuten Surmontil), desipramiinilla (kuten Norpramin), essitalopraami (kuten Lexapro), fluvoksamiini (kuten Luvox), imipramiinia (kuten Tofranil), amitriptyliini (kuten Elavil), nortriptyliini (kuten Pamelor) ); imetidine (kuten Tagamet HB, Tagamet); tryptofaani; tsolmitriptaanin (kuten Zomig); ritsatriptaani (kuten MAXALT), almotriptaani (kuten Axert), frovatriptaanin (kuten Frova), naratriptaani (kuten Amerge), sumatriptaani (kuten Imitrex); varfariini (kuten Coumadin); risperidoni (kuten Risperdal) tai haloperidoli (kuten Haldol), monoamiinioksidaasin (MAO-estäjät). Vältä alkoholia.Ole varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Se voi olla vaarallista lopettaa Venlafaxine ottaen äkillisesti.

Ostaa Venlafaxine

osta Venlafaxine (Effexor) verkossa ilman reseptiä, Osta Venlafaxine (Effexor) verkossa, Osta Venlafaxine (Effexor) ilman reseptiä, Osta Venlafaxine (Effexor) halvalla, Osta Venlafaxine (Effexor) ilman reseptiä, Osta Venlafaxine (Effexor) Kanadasta, Osta Venlafaxine (Effexor) Kanada, Ostaa Venlafaxine (Effexor) verkossa, Ostaa Venlafaxine (Effexor) online ole reseptiä, Ostaa Venlafaxine (Effexor) ilman reseptiä, Venlafaxine (Effexor) suullinen pilleri

top