Ostaa Vasoxen

Ostaa Vasoxen ilman reseptiä

Vasoxen (Bystolic) Kuvaus

Vasoxen on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Vasoxen on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Vasoxen (Bystolic) Annostus

Vasoxen on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Vasoxen otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Vasoxen samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Vasoxen yhtäkkiä.

Vasoxen (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Vasoxen (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Vasoxen ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Vasoxen (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vasoxen (Bystolic) Sivuvaikutukset

Vasoxen on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Vasoxen:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Vasoxen (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Vasoxen jos olet allerginen Vasoxen osia.

Ole varovainen Vasoxen jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Vasoxen vahingoittaa lasta.

Älä käytä Vasoxen jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Vasoxen jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Vasoxen jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Vasoxen jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Vasoxen (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Vasoxen?

: Vasoxen on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Vasoxen voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Vasoxen toiminnassa?

: Vasoxen on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Vasoxen

: Vasoxen otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Vasoxen samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Vasoxen yhtäkkiä.

Ostaa Vasoxen

osta Vasoxen (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Vasoxen (Bystolic) verkossa, Osta Vasoxen (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Vasoxen (Bystolic) halvalla, Osta Vasoxen (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Vasoxen (Bystolic) Kanadasta, Osta Vasoxen (Bystolic) Kanada, Ostaa Vasoxen (Bystolic) verkossa, Ostaa Vasoxen (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Vasoxen (Bystolic) ilman reseptiä, Vasoxen (Bystolic) suullinen pilleri

top