Ostaa Vasaka

Ostaa Vasaka ilman reseptiä

Vasaka Kuvaus

Vasaka on moderni yrtti valmiste, joka on otettu hoitoon yskä, keuhkoputkentulehdus ja astma. Vasicine ja Vasicinone 2 suuria aktiivinen yhdiste löydetty Vasaka, joilla keuhkoputkia aktiivisuutta ja estää allergeenin aiheuttama keuhkoputkien ahtauma.

Vasaka osoittaa antitussive aktiivisuutta, joka saattaa johtua toiminnan vasicinone ja vasicinol, joilla on toimintaa aivo- medullassa aktiivisen kuin kodeiini.

Vasaka sisältää pyrroquinazoline alkaloideja, kuten vasicine, vasicol ja vasinone yhdessä muiden vähäisinä osina. Vasicine ja vasinone ovat suuria bioaktiiviset ainesosat Vasaka joilla on keuhkoputkia ja antitussive ominaisuuksia. Alkaloideja esiintyy kasvin osoittavat merkittävän suojan allergeenin aiheuttamaa keuhkoputkien tukos.

Vasaka tärkein ainesosa on: Ote Malabar Mutteri.

Vasaka Annostus

Vasaka on saatavana kapseleina, jotka otetaan suun kautta.

On suositeltavaa ottaa 1 Vasaka kapseli kahdesti päivässä aterioiden jälkeen.

Vasaka puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Vasaka Yliannostus

Jos yliannostus Vasaka ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Vasaka Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytä tämä lääke alkuperäispakkauksessa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vasaka Sivuvaikutukset

Vasaka on 100% kasviperäisiä ilman sivuvaikutuksia.

Vasaka Vasta-aiheet

Älä ota Vasaka jos olet allerginen Vasaka komponentit .

Älä käytä Vasaka jos olet raskaana tai imetät.

Älä käytä Vasaka lapsille tai alle 14-vuotias.

Tulsi on hyvin korkea turvamarginaali poikkeuksellisen alhainen myrkyllisyys, jotka tarjoavat yleisesti hyödyllisiä vaikutuksia ilman haittavaikutuksia tai muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Aina Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, ei-reseptilääkkeitä, tai ruokavalion kaytat.

Vasaka Usein kysyttyä

Q: Mikä on Vasaka?

: Vasaka on ainutlaatuinen yrtti, joka tukee ja auttaa keuhkoputken toiminto keuhkoputkien viivytystarkoituksiin, yskänlääke ja limaa irrottava ominaisuuksia. Se normalisoi keuhkojen toiminta. Vasaka sisältää Vasicine ja Vasicinone että nesteyttää ysköksen sitkeä yskä ja auttaa välttämään usein iskujen yskä.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

K: Miten Vasaka toimii?

: Vasicine ja Vasicinone 2 suuria aktiivinen yhdiste löydetty Vasaka, joilla keuhkoputkia aktiivisuutta ja estää allergeenin aiheuttama keuhkoputkien ahtauma. Vasaka osoittaa yskänärsytystä aktiivisuutta, mikä voi johtua toiminnan vasicinone ja vasicinol, joilla on aktiivisuutta aivojen ydin, jonka aktiivinen kuin kodeiini.

Ostaa Vasaka

osta Vasaka verkossa ilman reseptiä, Osta Vasaka verkossa, Osta Vasaka ilman reseptiä, Osta Vasaka halvalla, Osta Vasaka ilman reseptiä, Osta Vasaka Kanadasta, Osta Vasaka Kanada, Ostaa Vasaka verkossa, Ostaa Vasaka online ole reseptiä, Ostaa Vasaka ilman reseptiä, Vasaka suullinen pilleri

top