Ostaa Triphala

Ostaa Triphala ilman reseptiä

Triphala Kuvaus

Triphala on erittäin kehittynyt ja laatu rohdosvalmiste, jota käytetään saavuttaa pitkäikäisyys ruumiin. Sitä käytetään laajalti ruoansulatushäiriöt kunnossa, koska sen ihana toimintaa ruoansulatuskanavassa. Triphala auttaa varmistamaan moitteettoman toiminnan ruoansulatuskanavan tehden suorittamaan optimoitu tasolle. Se toimii vieroitus agentti kehon ja myös elää uudelleen ummetus.

Triphala on myös hyödyllistä korjaamisessa maksan liittyvät häiriöt ja myös stimuloi haimaa tuottamaan insuliinia, kuivatuksen diabetes.

Se on myös joitakin anti bakteerien ominaisuuksia siellä auttaa ehkäisemään kaikenlaista ulkomaisia ​​hyökkäystä kehon eri antigeenejä. Triphala on ei tapa muodostaa lievä laksatiivinen.

Triphala tärkein ainesosa on: Puhdistettu Triphala.

Triphala Annostus

Triphala on saatavana kapseleina, jotka otetaan suun kautta.

On suositeltavaa ottaa 1 Triphala kapseli kahdesti päivässä ennen aterioita.

Triphala puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Triphala Yliannostus

Jos yliannostus Triphala ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Triphala Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytä tämä lääke alkuperäispakkauksessa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Triphala Sivuvaikutukset

Triphala on 100% kasviperäisiä ilman sivuvaikutuksia.

Triphala Vasta-aiheet

Älä ota Triphala jos olet allerginen Triphala komponentit .

Älä käytä Triphala jos olet raskaana tai imetät.

Älä käytä Triphala jos sinulla on krooninen maksan olosuhteissa.

Ole varovainen Triphala jos käytät verta harvennus lääkkeitä.

Aina Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, ei-reseptilääkkeitä, tai ravintolisiä käytät.

Triphala Usein kysyttyä

Q: Mikä on Triphala?

: Triphala on rohdosvalmiste, joka tarjoaa yleistä tukea ruoansulatuskanavan toimintaa ja auttaa varmistamaan, että ruoansulatuskanavan toimii optimaalinen taso. Triphala aids ruoansulatusta ja lievittää ummetusta. Se regularizes ruoansulatuskanavan.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Triphala?

Älä ota Triphala jos olet allerginen Triphala komponentteja. Älä käytä Triphala jos olet raskaana tai imetät. Älä käytä Triphala jos sinulla on krooninen maksan olosuhteissa. Ole varovainen Triphala jos käytät verta harvennus lääkkeitä.

Ostaa Triphala

osta Triphala verkossa ilman reseptiä, Osta Triphala verkossa, Osta Triphala ilman reseptiä, Osta Triphala halvalla, Osta Triphala ilman reseptiä, Osta Triphala Kanadasta, Osta Triphala Kanada, Ostaa Triphala verkossa, Ostaa Triphala online ole reseptiä, Ostaa Triphala ilman reseptiä, Triphala suullinen pilleri

top