Ostaa Toprol-xl

Ostaa Toprol-xl ilman reseptiä

Toprol-xl (Lopressor) Kuvaus

Toprol-xl on täydellinen korjaamiseksi. Sen tavoitteena on kamppailla korkea verenpaine. Lisäksi voidaan käyttää hoitoon rintakipu, sydänkohtauksia.

Toprol-xl toimii hidastamalla sydämen sykettä ja rentouttava verisuonia. Se on beetasalpaaja.

Toprol-xl tunnetaan myös Toprol-XL, metoprololi, Protomet, Lopresor, Lopresar.

yleisnimellä Toprol-xl on metoprololitartraattia.

tuotenimiä Toprol-xl ovat Toprol-XL, Toprol-xl.

Toprol-xl (Lopressor) Annostus

Toprol-xl on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg Lisääntynyt Annostus

Ota Toprol-xl tabletit suun kautta veden kanssa.

Ota Toprol-xl kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä murskaa tai pureskele se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Toprol-xl äkillisesti.

Toprol-xl (Lopressor) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Toprol-xl (Lopressor) Yliannostus

Jos yliannostuksen Toprol-xl ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Toprol-xl Yliannostuksen: pyörtyminen, vaikeus, hengitys- tai nielemisvaikeuksia, käsien, jalkojen, nilkkojen tai sääret, pyörrytystä.

Toprol-xl (Lopressor) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Toprol-xl (Lopressor) Sivuvaikutukset

Toprol-xl on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • väsymys
 • masennus
 • dyspepsia
 • kuiva kädet ja jalat
 • nuha
 • vatsakipu
 • pyörrytystä
 • turvotus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Toprol-xl:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • hengenahdistusta
 • vinkuminen
 • pyörtyminen
 • epänormaali syke
 • epätavallinen painonnousu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Toprol-xl (Lopressor) Vasta-aiheet

Älä ota Toprol-xl jos olet allerginen Toprol-xl osia.

Do ei ota Toprol-xl jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Toprol-xl jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä .

Ole varovainen Toprol-xl tapauksessa ottaen simetidiini (Tagamet), klonidiini (Catapres), difenhydramiinia (Benadryl), fluoksetiini (Prozac, Sarafem), hydroksiklorokiinin, paroksetiini (Paxil), propafenone (Rythmol), kinidiini (Quinaglute, Quinidex), ranitidiini (Zantac), reserpiiniä (Serpalan, Serpasil, Serpatab), ritonaviirin (Norvir), terbinafiini (Lamisil), ja thioridazine (Mellaril), bupropioni (Wellbutrin).

Ole varovainen Toprol-xl jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Toprol-xl jos sinulla on tai on ollut sydämen tai maksasairaus; diabetes;vakavia allergioita; tai kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), hidas syke, sydämen vajaatoiminta, verenkierto- tai feokromosytooma (kasvain, joka kehittyy rauhanen lähellä munuaisia ​​ja voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja nopea syke), oli astma tai muita keuhko tauti.

Käytä Toprol-xl huolella, jos haluat leikkaukseen (hammaslääkäri tai muu).

Vältä alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta Toprol-xl äkillisesti.

Toprol-xl (Lopressor) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Toprol-xl tietoa?

: Toprol-xl on täydellinen lääke kamppailussa korkea verenpaine. Sitä voidaan myös käyttää hoidettaessa rintakipu, sydänkohtauksia. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Toprol-xl tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Toprol-xl jos käytät simetidiini (Tagamet), klonidiini (Catapres), difenhydramiinia (Benadryl), fluoksetiini (Prozac, Sarafem), hydroksiklorokiinin, paroksetiini (Paxil), propafenone (Rythmol), kinidiini (Quinaglute, Quinidex), ranitidiini (Zantac), reserpiiniä (Serpalan, Serpasil, Serpatab), ritonaviirin (Norvir), terbinafiini (Lamisil), ja thioridazine (Mellaril), bupropioni (Wellbutrin). Varo tätä lääkettä, jos olet menossa leikkaukseen. Toprol-xl ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Toprol-xl jos sinulla on tai on ollut sydämen tai maksasairaus; diabetes;vakavia allergioita; tai kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), hidas syke, sydämen vajaatoiminta, verenkierto- tai feokromosytooma (kasvain, joka kehittyy rauhanen lähellä munuaisia ​​ja voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja nopea syke), oli astma tai muita keuhko sairaus. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Toprol-xl sivuvaikutuksia?

: Toprol-xl on yhteisen sivuvaikutuksia, kuten väsymystä,masennus, dyspepsia, suun kuivuminen, oksentelu, kaasu,närästys, costiveness, kutina, kylmät kädet ja jalat, nuha, vatsakipu, huimaus, turvotus. Mutta hylkäämisen tapauksessa Toprol-xl ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengenahdistus, hengityksen vinkuminen, pyörtyminen, epänormaalit sydämenlyönnit, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), epätavallinen painonnousu.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Toprol-xl?

: tuotenimiä Toprol-xl ovat Toprol-XL, Toprol-xl. Yleisnimellä Toprol-xl on metoprololitartraattia.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Toprol-xl

osta Toprol-xl (Lopressor) verkossa ilman reseptiä, Osta Toprol-xl (Lopressor) verkossa, Osta Toprol-xl (Lopressor) ilman reseptiä, Osta Toprol-xl (Lopressor) halvalla, Osta Toprol-xl (Lopressor) ilman reseptiä, Osta Toprol-xl (Lopressor) Kanadasta, Osta Toprol-xl (Lopressor) Kanada, Ostaa Toprol-xl (Lopressor) verkossa, Ostaa Toprol-xl (Lopressor) online ole reseptiä, Ostaa Toprol-xl (Lopressor) ilman reseptiä, Toprol-xl (Lopressor) suullinen pilleri

top