Ostaa Tizanidinum

Ostaa Tizanidinum ilman reseptiä

Tizanidinum (Zanaflex) Kuvaus

Tizanidinum on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidinum ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidinum ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidinum liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidinum havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Tizanidinum tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Tizanidinum on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Tizanidinum on Tizanidinum.

Tizanidinum (Zanaflex) Annostus

Tizanidinum on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Tizanidinum äkillisesti.

Tizanidinum (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tizanidinum (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Tizanidinum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Tizanidinum (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tizanidinum (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Tizanidinum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Tizanidinum:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tizanidinum (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Tizanidinum jos olet allerginen Tizanidinum komponentteja.

Älä ota Tizanidinum jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Tizanidinum jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Tizanidinum jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Tizanidinum (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Tizanidinum tarkoittaa?

: Tizanidinum on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Tizanidinum?

: yleisnimellä Tizanidinum on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Tizanidinum on Tizanidinum.

K: Millä tavalla Tizanidinum toimii?

: Tizanidinum on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidinum ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidinum ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidinum liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidinum havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Tizanidinum

osta Tizanidinum (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Tizanidinum (Zanaflex) verkossa, Osta Tizanidinum (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidinum (Zanaflex) halvalla, Osta Tizanidinum (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidinum (Zanaflex) Kanadasta, Osta Tizanidinum (Zanaflex) Kanada, Ostaa Tizanidinum (Zanaflex) verkossa, Ostaa Tizanidinum (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Tizanidinum (Zanaflex) ilman reseptiä, Tizanidinum (Zanaflex) suullinen pilleri

top