Ostaa Tizanidine

Ostaa Tizanidine ilman reseptiä

Tizanidine (Zanaflex) Kuvaus

Tizanidine on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidine ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidine ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidine liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidine havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Tizanidine tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Tizanidine on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Tizanidine on Tizanidine.

Tizanidine (Zanaflex) Annostus

Tizanidine on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Tizanidine äkillisesti.

Tizanidine (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tizanidine (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Tizanidine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Tizanidine (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tizanidine (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Tizanidine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Tizanidine:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tizanidine (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Tizanidine jos olet allerginen Tizanidine komponentteja.

Älä ota Tizanidine jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Tizanidine jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Tizanidine jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Tizanidine (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Tizanidine tarkoittaa?

: Tizanidine on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Tizanidine?

: yleisnimellä Tizanidine on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Tizanidine on Tizanidine.

K: Millä tavalla Tizanidine toimii?

: Tizanidine on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidine ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidine ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidine liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidine havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Tizanidine

osta Tizanidine (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Tizanidine (Zanaflex) verkossa, Osta Tizanidine (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidine (Zanaflex) halvalla, Osta Tizanidine (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidine (Zanaflex) Kanadasta, Osta Tizanidine (Zanaflex) Kanada, Ostaa Tizanidine (Zanaflex) verkossa, Ostaa Tizanidine (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Tizanidine (Zanaflex) ilman reseptiä, Tizanidine (Zanaflex) suullinen pilleri

top