Ostaa Tizanidina

Ostaa Tizanidina ilman reseptiä

Tizanidina (Zanaflex) Kuvaus

Tizanidina on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidina ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidina ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidina liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidina havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Tizanidina tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Tizanidina on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Tizanidina on Tizanidina.

Tizanidina (Zanaflex) Annostus

Tizanidina on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Tizanidina äkillisesti.

Tizanidina (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tizanidina (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Tizanidina ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Tizanidina (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tizanidina (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Tizanidina on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Tizanidina:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tizanidina (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Tizanidina jos olet allerginen Tizanidina komponentteja.

Älä ota Tizanidina jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Tizanidina jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Tizanidina jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Tizanidina (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Tizanidina tarkoittaa?

: Tizanidina on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Tizanidina?

: yleisnimellä Tizanidina on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Tizanidina on Tizanidina.

K: Millä tavalla Tizanidina toimii?

: Tizanidina on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizanidina ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizanidina ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizanidina liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizanidina havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Tizanidina

osta Tizanidina (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Tizanidina (Zanaflex) verkossa, Osta Tizanidina (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidina (Zanaflex) halvalla, Osta Tizanidina (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizanidina (Zanaflex) Kanadasta, Osta Tizanidina (Zanaflex) Kanada, Ostaa Tizanidina (Zanaflex) verkossa, Ostaa Tizanidina (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Tizanidina (Zanaflex) ilman reseptiä, Tizanidina (Zanaflex) suullinen pilleri

top