Ostaa Tizan

Ostaa Tizan ilman reseptiä

Tizan (Zanaflex) Kuvaus

Tizan on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizan ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizan ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizan liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizan havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Tizan tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Tizan on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Tizan on Tizan.

Tizan (Zanaflex) Annostus

Tizan on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Tizan äkillisesti.

Tizan (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tizan (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Tizan ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Tizan (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tizan (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Tizan on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Tizan:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tizan (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Tizan jos olet allerginen Tizan komponentteja.

Älä ota Tizan jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Tizan jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Tizan jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Tizan (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Tizan tarkoittaa?

: Tizan on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Tizan?

: yleisnimellä Tizan on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Tizan on Tizan.

K: Millä tavalla Tizan toimii?

: Tizan on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Tizan ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Tizan ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Tizan liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Tizan havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Tizan

osta Tizan (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Tizan (Zanaflex) verkossa, Osta Tizan (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizan (Zanaflex) halvalla, Osta Tizan (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Tizan (Zanaflex) Kanadasta, Osta Tizan (Zanaflex) Kanada, Ostaa Tizan (Zanaflex) verkossa, Ostaa Tizan (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Tizan (Zanaflex) ilman reseptiä, Tizan (Zanaflex) suullinen pilleri

top