Ostaa Thyrox

Ostaa Thyrox ilman reseptiä

Thyrox (Synthroid) Kuvaus

Thyrox on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Thyrox tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Thyrox tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Thyrox on Levothyroxine.

tuotenimiä Thyrox ovat Unithroid, Levoxyl, Thyrox, Levothroid.

Thyrox (Synthroid) Annostus

Thyrox on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Thyrox tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Thyrox kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Thyrox äkillisesti.

Thyrox (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Thyrox (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Thyrox ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Thyrox yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Thyrox (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Thyrox (Synthroid) Sivuvaikutukset

Thyrox on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Thyrox:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Thyrox (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Thyrox jos olet allerginen Thyrox osia.

Thyrox voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Thyrox jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Thyrox varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Thyrox jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Thyrox ottaen äkillisesti.

Thyrox (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Thyrox?

: Thyrox on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Thyrox toimii?

: Thyrox tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Thyrox sivuvaikutuksia?

: Thyrox on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Thyrox osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Thyrox reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Thyrox?

: yleisnimellä Thyrox on Levothyroxine. Tuotenimiä Thyrox ovat Unithroid, Levoxyl, Thyrox, Levothroid.

Ostaa Thyrox

osta Thyrox (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Thyrox (Synthroid) verkossa, Osta Thyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Thyrox (Synthroid) halvalla, Osta Thyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Thyrox (Synthroid) Kanadasta, Osta Thyrox (Synthroid) Kanada, Ostaa Thyrox (Synthroid) verkossa, Ostaa Thyrox (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Thyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Thyrox (Synthroid) suullinen pilleri

top