Ostaa Thyro Hormone

Ostaa Thyro Hormone ilman reseptiä

Thyro Hormone (Synthroid) Kuvaus

Thyro Hormone on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Thyro Hormone tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Thyro Hormone tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Thyro Hormone on Levothyroxine.

tuotenimiä Thyro Hormone ovat Unithroid, Levoxyl, Thyro Hormone, Levothroid.

Thyro Hormone (Synthroid) Annostus

Thyro Hormone on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Thyro Hormone tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Thyro Hormone kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Thyro Hormone äkillisesti.

Thyro Hormone (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Thyro Hormone (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Thyro Hormone ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Thyro Hormone yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Thyro Hormone (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Thyro Hormone (Synthroid) Sivuvaikutukset

Thyro Hormone on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Thyro Hormone:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Thyro Hormone (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Thyro Hormone jos olet allerginen Thyro Hormone osia.

Thyro Hormone voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Thyro Hormone jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Thyro Hormone varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Thyro Hormone jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Thyro Hormone ottaen äkillisesti.

Thyro Hormone (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Thyro Hormone?

: Thyro Hormone on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Thyro Hormone toimii?

: Thyro Hormone tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Thyro Hormone sivuvaikutuksia?

: Thyro Hormone on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Thyro Hormone osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Thyro Hormone reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Thyro Hormone?

: yleisnimellä Thyro Hormone on Levothyroxine. Tuotenimiä Thyro Hormone ovat Unithroid, Levoxyl, Thyro Hormone, Levothroid.

Ostaa Thyro Hormone

osta Thyro Hormone (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Thyro Hormone (Synthroid) verkossa, Osta Thyro Hormone (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Thyro Hormone (Synthroid) halvalla, Osta Thyro Hormone (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Thyro Hormone (Synthroid) Kanadasta, Osta Thyro Hormone (Synthroid) Kanada, Ostaa Thyro Hormone (Synthroid) verkossa, Ostaa Thyro Hormone (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Thyro Hormone (Synthroid) ilman reseptiä, Thyro Hormone (Synthroid) suullinen pilleri

top