Ostaa Ternelin

Ostaa Ternelin ilman reseptiä

Ternelin (Zanaflex) Kuvaus

Ternelin on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Ternelin ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Ternelin ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien.

Imidatsoliini kemiallinen rakenne Ternelin liittyy että verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2 adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Ternelin havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ternelin tunnetaan myös kuten Titsanidiini, Sirdalud.

yleisnimellä Ternelin on Titsanidiinia suun.

tuotenimi Ternelin on Ternelin.

Ternelin (Zanaflex) Annostus

Ternelin on saatavilla:

  • 2mg pieni annos

Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Se otetaan tavallisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Ternelin äkillisesti.

Ternelin (Zanaflex) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ternelin (Zanaflex) Yliannostus

Jos yliannostus Ternelin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Ternelin (Zanaflex) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ternelin (Zanaflex) Sivuvaikutukset

Ternelin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • huimaus
  • heikkous
  • kuiva suu
  • lisää lihasten sävy tai kouristukset
  • hikoilu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Ternelin:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet , ihottuma, ja purkaus)
  • hallusinaatioita tai epänormaalista käyttäytymisestä; tai
  • maksavaurio (keltaisuus ihon tai silmien, pahoinvointi, vatsakipu tai vatsavaivat, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, voimakas väsymys)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääketieteen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Ternelin (Zanaflex) Vasta-aiheet

Älä ota Ternelin jos olet allerginen Ternelin komponentteja.

Älä ota Ternelin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Ternelin jos sinulla on maksasairaus, on munuaissairaus , on alhainen verenpaine.

Ole varovainen Ternelin jos käytät lääkitystä hoitoon korkea verenpaine tai ehkäisypillereitä.

Vältä alkoholia.

Do ei lopeta ota se äkkiä.

Ternelin (Zanaflex) Usein kysyttyä

K: Mitä Ternelin tarkoittaa?

: Ternelin on lihasrelaksantti, jota käytetään auttaa rentoutumaan tiettyjä lihaksia elimistössä. Se lievittää kouristuksia ja lisää lihasten sävy aiheuttamat sairaudet kuten multippeliskleroosi tai selkäydinvamma. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Ternelin?

: yleisnimellä Ternelin on Titsanidiinia suun. Tuotenimi Ternelin on Ternelin.

K: Millä tavalla Ternelin toimii?

: Ternelin on agonisti (alfa) 2-adrenergisen reseptorin sivustoja ja oletettavasti vähentää spastisuus lisäämällä presynaptinen estämällä moottori neuronien. Eläinmalleissa, Ternelin ei ole suoraa vaikutusta luurankolihaspai- kuituja tai hermolihasliitoksissa, ja ei ole merkittävää vaikutusta monosynaptisessa selkärangan refleksit. Vaikutukset Ternelin ovat suurinumeroisimmalla polysynaptic polkuja. Kokonaisvaikutus Näiden toimien uskotaan vähentää helpottamista selkärangan moottori neuronien. Imidatsoliini kemiallinen rakenne Ternelin liittyy, että on verenpainelääkkeitä huumeiden klonidiini ja muut (alfa) 2-adrenergiset agonistit. Farmakologiset tutkimukset eläimillä osoittavat yhtäläisyyksiä kahden yhdisteet, mutta Ternelin havaittiin yksi kymmenesosa yhden-viideskymmenes (1/50) ja teho Klonidiinilla verenpaineen alentamisessa.

Ostaa Ternelin

osta Ternelin (Zanaflex) verkossa ilman reseptiä, Osta Ternelin (Zanaflex) verkossa, Osta Ternelin (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Ternelin (Zanaflex) halvalla, Osta Ternelin (Zanaflex) ilman reseptiä, Osta Ternelin (Zanaflex) Kanadasta, Osta Ternelin (Zanaflex) Kanada, Ostaa Ternelin (Zanaflex) verkossa, Ostaa Ternelin (Zanaflex) online ole reseptiä, Ostaa Ternelin (Zanaflex) ilman reseptiä, Ternelin (Zanaflex) suullinen pilleri

top