Ostaa Terbinafine

Ostaa Terbinafine ilman reseptiä

Terbinafine (Lamisil) Kuvaus

Terbinafine on täydellinen huume taistelussa sieni-infektiot varpaankynsi ja kynsi.

Terbinafine säädösten lopettamalla sienten kasvua. Se on sienilääke.

Terbinafine tunnetaan myös Terbinafiini, Tebina, Terbisil, Zabel.

yleisnimellä Terbinafine terbinafiini.

Tuotemerkki Terbinafine on Terbinafine.

Terbinafine (Lamisil) Annostus

Terbinafine on saatavilla:

 • 250mg normaaliannostuksen

Ota Terbinafine tabletit suun kautta veden, ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Terbinafine samaan aikaan kerran päivässä.

hoito voi olla tuloksena jälkeen 6 tai 12 viikon ajan.

Pidä tämä lääke poissa lasten ja älä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Terbinafine äkillisesti.

Terbinafine (Lamisil) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Terbinafine (Lamisil) Yliannostus

Jos yliannostus Terbinafine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Terbinafine (Lamisil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Terbinafine (Lamisil) Sivuvaikutukset

Terbinafine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsakipu
 • kutina
 • ripuli
 • dyspepsia
 • muutoksia makua tai makuaistin menetys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Terbinafine:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • dyspepsia, joka ei mene pois
 • ruokahaluttomuus
 • äärimmäistä väsymystä
 • oksentelu, tumma virtsa
 • kalpea jakkarat
 • kurkkukipu
 • infektion merkkejä
 • kipu oikeassa yläosassa stomachhigh lämpötila

Sivuvaikutukset ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden

Terbinafine (Lamisil) Vasta-aiheet

Älä käytä Terbinafine jos olet allerginen Terbinafine komponentit .

Älä käytä Terbinafine kun olet raskaana tai on nurseling.

Ole varovainen käyttäen Terbinafine jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin) Clomicalmilla (Anafranil ), desipramiini (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor), protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin).

Ole varovainen Terbinafine jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV), tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Terbinafine ottaen äkillisesti.

Terbinafine (Lamisil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Terbinafine tiedot?

: Terbinafine on laadukas lääke, joka on otettu hoitoon sieni-infektiot varpaan ja kynsi. Älä käytä Terbinafine tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käytät Terbinafine jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin) Clomicalmilla (Anafranil), desipramiinilla (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor) , protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin). Terbinafine ei saa käyttää jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Terbinafine jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV), tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

K: Mitä Terbinafine sivuvaikutuksia?

: Terbinafine on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten vatsakipu, kutina, ripuli, dyspepsia, muutokset maku tai makuaistin menetys. Mutta hylkäämisen tapauksessa Terbinafine ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: dyspepsia, joka ei mene pois, vähentynyt ruokahalu, äärimmäinen väsymys, oksentelu, tumma virtsa, vaaleat ulosteet, kurkkukipu, infektion merkkejä, kipu oikeassa yläosassa mahan, allergian oireita (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), korkea lämpötila.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Terbinafine?

: Tuotemerkki Terbinafine on Terbinafine. Yleisnimellä Terbinafine terbinafiini.

Ostaa Terbinafine

osta Terbinafine (Lamisil) verkossa ilman reseptiä, Osta Terbinafine (Lamisil) verkossa, Osta Terbinafine (Lamisil) ilman reseptiä, Osta Terbinafine (Lamisil) halvalla, Osta Terbinafine (Lamisil) ilman reseptiä, Osta Terbinafine (Lamisil) Kanadasta, Osta Terbinafine (Lamisil) Kanada, Ostaa Terbinafine (Lamisil) verkossa, Ostaa Terbinafine (Lamisil) online ole reseptiä, Ostaa Terbinafine (Lamisil) ilman reseptiä, Terbinafine (Lamisil) suullinen pilleri

top