Ostaa Temerit

Ostaa Temerit ilman reseptiä

Temerit (Bystolic) Kuvaus

Temerit on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Temerit on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Temerit (Bystolic) Annostus

Temerit on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Temerit otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Temerit samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Temerit yhtäkkiä.

Temerit (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Temerit (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Temerit ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Temerit (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Temerit (Bystolic) Sivuvaikutukset

Temerit on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Temerit:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Temerit (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Temerit jos olet allerginen Temerit osia.

Ole varovainen Temerit jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Temerit vahingoittaa lasta.

Älä käytä Temerit jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Temerit jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Temerit jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Temerit jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Temerit (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Temerit?

: Temerit on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Temerit voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Temerit toiminnassa?

: Temerit on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Temerit

: Temerit otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Temerit samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Temerit yhtäkkiä.

Ostaa Temerit

osta Temerit (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Temerit (Bystolic) verkossa, Osta Temerit (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Temerit (Bystolic) halvalla, Osta Temerit (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Temerit (Bystolic) Kanadasta, Osta Temerit (Bystolic) Kanada, Ostaa Temerit (Bystolic) verkossa, Ostaa Temerit (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Temerit (Bystolic) ilman reseptiä, Temerit (Bystolic) suullinen pilleri

top