Ostaa Tamsulosin

Ostaa Tamsulosin ilman reseptiä

Tamsulosin (Flomax) Kuvaus

Tamsulosin on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Tamsulosin tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Tamsulosintra, Urimax.

yleisnimellä Tamsulosin on Tamsulosiini.

tuotenimi Tamsulosin on Tamsulosin.

Tamsulosin (Flomax) Annostus

Tamsulosin on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Tamsulosin on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Tamsulosin kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Tamsulosin kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Tamsulosin äkillisesti.

Tamsulosin (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tamsulosin (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Tamsulosin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Tamsulosin Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Tamsulosin (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tamsulosin (Flomax) Sivuvaikutukset

Tamsulosin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Tamsulosin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tamsulosin (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Tamsulosin jos olet allerginen Tamsulosin osia.

Älä ota Tamsulosin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Tamsulosin voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Tamsulosin jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Tamsulosin.

Yritä olla varovainen käyttämällä Tamsulosin jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Tamsulosin poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Tamsulosin äkillisesti.

Tamsulosin (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Tamsulosin?

: Tamsulosin on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Tamsulosin sivuvaikutuksia?

: Tamsulosin on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Tamsulosin ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Tamsulosin lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Tamsulosin?

: yleisnimellä Tamsulosin on Tamsulosiini. Tuotenimi Tamsulosin on Tamsulosin.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Tamsulosin

osta Tamsulosin (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Tamsulosin (Flomax) verkossa, Osta Tamsulosin (Flomax) ilman reseptiä, Osta Tamsulosin (Flomax) halvalla, Osta Tamsulosin (Flomax) ilman reseptiä, Osta Tamsulosin (Flomax) Kanadasta, Osta Tamsulosin (Flomax) Kanada, Ostaa Tamsulosin (Flomax) verkossa, Ostaa Tamsulosin (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Tamsulosin (Flomax) ilman reseptiä, Tamsulosin (Flomax) suullinen pilleri

top