Ostaa Tadalis

Ostaa Tadalis ilman reseptiä

Tadalis (Cialis) Kuvaus

Tadalis on tehokas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Käyttämällä Tadalis ihminen voi saavuttaa kovemmin erektio. Tadalis on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalis on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalis toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalis toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalis on joitakin todellinen hyöty. Tadalis voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli. Tadalis tarjoaa mahdollisuuden olla kiire.

Tadalis ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Tadalis tunnetaan myös Tadalafil, Tadacip , Scifil, Apcalis, Forzest, Tadalista.

Tadalis (Cialis) Annostus

Tadalis on saatavilla:

 • 10mg Min Annostus
 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen
 • 60mg suurempi annos

On parempi ottaa Tadalis kerran päivässä. Annostus riippuu terveydentilasta. Tadalis kun se sopii sinulle ja rakastaja.

Yleensä aloitusannos Tadalis on 10 mg. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Jos ottaa maksa- tai munuaisvaivoja, Tadalis annos voidaan rajoittaa 1 tabletti 48 tunnin ajan tai 1 tabletti 72 tunnin aikana.

Jos otetaan Alfaestäjien, jotka on määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine, annostusta voi olla pienempi kuin tavallisesti yksi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia ja rasvaisia ​​ruokia.

Tadalis (Cialis) puuttuu annoksen

Tadalis käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Tadalis.

Tadalis (Cialis) Yliannostus

Jos yliannostus Tadalis ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Tadalis (Cialis) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tadalis (Cialis) Sivuvaikutukset

Tadalis on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vatsavaivoja
 • sinertävä visio
 • näön hämärtyminen
 • valonarkuus
 • kasvojen punoitus
 • tukkoinen nenä
 • lihassäryt
 • priapismi
 • selkäkipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tadalis (Cialis) Vasta-aiheet

Älä ota Tadalis tapauksessa ottaen nitraatteja, jotka annetaan henkilöille, joilla rintakipu.

Älä ota Tadalis tapauksessa ottaen erytromysiini, lääkkeitä kutsutaan alfa-salpaajat, ketokonatsoli, itrakonatsoli (Sporanox tai Nizoral) tai muita ED lääkkeitä, ritonaviiri (Norvir) tai indinaviiri (Crixivan), vapaa-ajan huumeet nimeltään "poppers" (butyylinitriittiä tai amyylinitriitin).

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalis, jos olet allerginen Tadalis komponentteja.

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalis tapauksessa, joilla on alhainen verenpaine, tarvitset dialyysihoitoa, verenvuoto-ongelmia, mahahaava, epämuodostuneita peniksen muotoon, verisolujen, maksa- tai munuaisongelmia.

Tadalis voi otettava diabeetikkojen ja läpikäynyt eturauhasen.

Tadalis voidaan käyttää miehillä yli 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholi.

Yritä välttää greippimehua.

Tadalis ei suojelija sukupuolitaudeilta ja raskaus.

Tadalis voi olla vaarallista lapsille ja naisille.

Tadalis (Cialis) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Tadalis?

: Tadalis on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalis on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalis toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalis toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalis voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli.

K: Mitä Tadalis sivuvaikutuksia?

: Tadalis on sen sivuvaikutuksia, kuten kasvojen punoitus, vatsavaivat, tukkoinen nenä, lihassäryt, priapismi (erektio, joka voitti " t mene pois), migreeni, näköhäiriöt, nenän vuotaminen, ruoansulatushäiriöt, selkäkipu.

K: Voinko juoda alkoholia aikana Tadalis?

: Kyllä voit. Mutta jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää noitajuomat.

Ostaa Tadalis

osta Tadalis (Cialis) verkossa ilman reseptiä, Osta Tadalis (Cialis) verkossa, Osta Tadalis (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalis (Cialis) halvalla, Osta Tadalis (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalis (Cialis) Kanadasta, Osta Tadalis (Cialis) Kanada, Ostaa Tadalis (Cialis) verkossa, Ostaa Tadalis (Cialis) online ole reseptiä, Ostaa Tadalis (Cialis) ilman reseptiä, Tadalis (Cialis) suullinen pilleri

top