Ostaa Tadalafilum

Ostaa Tadalafilum ilman reseptiä

Tadalafilum (Cialis) Kuvaus

Tadalafilum on tehokas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Käyttämällä Tadalafilum ihminen voi saavuttaa kovemmin erektio. Tadalafilum on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafilum on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafilum toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafilum toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafilum on joitakin todellinen hyöty. Tadalafilum voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli. Tadalafilum tarjoaa mahdollisuuden olla kiire.

Tadalafilum ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Tadalafilum tunnetaan myös Tadalafil, Tadacip , Scifil, Apcalis, Forzest, Tadalista.

Tadalafilum (Cialis) Annostus

Tadalafilum on saatavilla:

 • 10mg Min Annostus
 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen
 • 60mg suurempi annos

On parempi ottaa Tadalafilum kerran päivässä. Annostus riippuu terveydentilasta. Tadalafilum kun se sopii sinulle ja rakastaja.

Yleensä aloitusannos Tadalafilum on 10 mg. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Jos ottaa maksa- tai munuaisvaivoja, Tadalafilum annos voidaan rajoittaa 1 tabletti 48 tunnin ajan tai 1 tabletti 72 tunnin aikana.

Jos otetaan Alfaestäjien, jotka on määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine, annostusta voi olla pienempi kuin tavallisesti yksi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia ja rasvaisia ​​ruokia.

Tadalafilum (Cialis) puuttuu annoksen

Tadalafilum käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Tadalafilum.

Tadalafilum (Cialis) Yliannostus

Jos yliannostus Tadalafilum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Tadalafilum (Cialis) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tadalafilum (Cialis) Sivuvaikutukset

Tadalafilum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vatsavaivoja
 • sinertävä visio
 • näön hämärtyminen
 • valonarkuus
 • kasvojen punoitus
 • tukkoinen nenä
 • lihassäryt
 • priapismi
 • selkäkipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tadalafilum (Cialis) Vasta-aiheet

Älä ota Tadalafilum tapauksessa ottaen nitraatteja, jotka annetaan henkilöille, joilla rintakipu.

Älä ota Tadalafilum tapauksessa ottaen erytromysiini, lääkkeitä kutsutaan alfa-salpaajat, ketokonatsoli, itrakonatsoli (Sporanox tai Nizoral) tai muita ED lääkkeitä, ritonaviiri (Norvir) tai indinaviiri (Crixivan), vapaa-ajan huumeet nimeltään "poppers" (butyylinitriittiä tai amyylinitriitin).

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafilum, jos olet allerginen Tadalafilum komponentteja.

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafilum tapauksessa, joilla on alhainen verenpaine, tarvitset dialyysihoitoa, verenvuoto-ongelmia, mahahaava, epämuodostuneita peniksen muotoon, verisolujen, maksa- tai munuaisongelmia.

Tadalafilum voi otettava diabeetikkojen ja läpikäynyt eturauhasen.

Tadalafilum voidaan käyttää miehillä yli 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholi.

Yritä välttää greippimehua.

Tadalafilum ei suojelija sukupuolitaudeilta ja raskaus.

Tadalafilum voi olla vaarallista lapsille ja naisille.

Tadalafilum (Cialis) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Tadalafilum?

: Tadalafilum on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafilum on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafilum toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafilum toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafilum voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli.

K: Mitä Tadalafilum sivuvaikutuksia?

: Tadalafilum on sen sivuvaikutuksia, kuten kasvojen punoitus, vatsavaivat, tukkoinen nenä, lihassäryt, priapismi (erektio, joka voitti " t mene pois), migreeni, näköhäiriöt, nenän vuotaminen, ruoansulatushäiriöt, selkäkipu.

K: Voinko juoda alkoholia aikana Tadalafilum?

: Kyllä voit. Mutta jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää noitajuomat.

Ostaa Tadalafilum

osta Tadalafilum (Cialis) verkossa ilman reseptiä, Osta Tadalafilum (Cialis) verkossa, Osta Tadalafilum (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafilum (Cialis) halvalla, Osta Tadalafilum (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafilum (Cialis) Kanadasta, Osta Tadalafilum (Cialis) Kanada, Ostaa Tadalafilum (Cialis) verkossa, Ostaa Tadalafilum (Cialis) online ole reseptiä, Ostaa Tadalafilum (Cialis) ilman reseptiä, Tadalafilum (Cialis) suullinen pilleri

top