Ostaa Tadalafilo

Ostaa Tadalafilo ilman reseptiä

Tadalafilo (Cialis) Kuvaus

Tadalafilo on tehokas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Käyttämällä Tadalafilo ihminen voi saavuttaa kovemmin erektio. Tadalafilo on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafilo on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafilo toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafilo toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafilo on joitakin todellinen hyöty. Tadalafilo voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli. Tadalafilo tarjoaa mahdollisuuden olla kiire.

Tadalafilo ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Tadalafilo tunnetaan myös Tadalafil, Tadacip , Scifil, Apcalis, Forzest, Tadalista.

Tadalafilo (Cialis) Annostus

Tadalafilo on saatavilla:

 • 10mg Min Annostus
 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen
 • 60mg suurempi annos

On parempi ottaa Tadalafilo kerran päivässä. Annostus riippuu terveydentilasta. Tadalafilo kun se sopii sinulle ja rakastaja.

Yleensä aloitusannos Tadalafilo on 10 mg. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Jos ottaa maksa- tai munuaisvaivoja, Tadalafilo annos voidaan rajoittaa 1 tabletti 48 tunnin ajan tai 1 tabletti 72 tunnin aikana.

Jos otetaan Alfaestäjien, jotka on määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine, annostusta voi olla pienempi kuin tavallisesti yksi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia ja rasvaisia ​​ruokia.

Tadalafilo (Cialis) puuttuu annoksen

Tadalafilo käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Tadalafilo.

Tadalafilo (Cialis) Yliannostus

Jos yliannostus Tadalafilo ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Tadalafilo (Cialis) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tadalafilo (Cialis) Sivuvaikutukset

Tadalafilo on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vatsavaivoja
 • sinertävä visio
 • näön hämärtyminen
 • valonarkuus
 • kasvojen punoitus
 • tukkoinen nenä
 • lihassäryt
 • priapismi
 • selkäkipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tadalafilo (Cialis) Vasta-aiheet

Älä ota Tadalafilo tapauksessa ottaen nitraatteja, jotka annetaan henkilöille, joilla rintakipu.

Älä ota Tadalafilo tapauksessa ottaen erytromysiini, lääkkeitä kutsutaan alfa-salpaajat, ketokonatsoli, itrakonatsoli (Sporanox tai Nizoral) tai muita ED lääkkeitä, ritonaviiri (Norvir) tai indinaviiri (Crixivan), vapaa-ajan huumeet nimeltään "poppers" (butyylinitriittiä tai amyylinitriitin).

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafilo, jos olet allerginen Tadalafilo komponentteja.

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafilo tapauksessa, joilla on alhainen verenpaine, tarvitset dialyysihoitoa, verenvuoto-ongelmia, mahahaava, epämuodostuneita peniksen muotoon, verisolujen, maksa- tai munuaisongelmia.

Tadalafilo voi otettava diabeetikkojen ja läpikäynyt eturauhasen.

Tadalafilo voidaan käyttää miehillä yli 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholi.

Yritä välttää greippimehua.

Tadalafilo ei suojelija sukupuolitaudeilta ja raskaus.

Tadalafilo voi olla vaarallista lapsille ja naisille.

Tadalafilo (Cialis) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Tadalafilo?

: Tadalafilo on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafilo on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafilo toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafilo toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafilo voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli.

K: Mitä Tadalafilo sivuvaikutuksia?

: Tadalafilo on sen sivuvaikutuksia, kuten kasvojen punoitus, vatsavaivat, tukkoinen nenä, lihassäryt, priapismi (erektio, joka voitti " t mene pois), migreeni, näköhäiriöt, nenän vuotaminen, ruoansulatushäiriöt, selkäkipu.

K: Voinko juoda alkoholia aikana Tadalafilo?

: Kyllä voit. Mutta jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää noitajuomat.

Ostaa Tadalafilo

osta Tadalafilo (Cialis) verkossa ilman reseptiä, Osta Tadalafilo (Cialis) verkossa, Osta Tadalafilo (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafilo (Cialis) halvalla, Osta Tadalafilo (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafilo (Cialis) Kanadasta, Osta Tadalafilo (Cialis) Kanada, Ostaa Tadalafilo (Cialis) verkossa, Ostaa Tadalafilo (Cialis) online ole reseptiä, Ostaa Tadalafilo (Cialis) ilman reseptiä, Tadalafilo (Cialis) suullinen pilleri

top