Ostaa Tadalafil

Ostaa Tadalafil ilman reseptiä

Tadalafil (Cialis) Kuvaus

Tadalafil on tehokas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Käyttämällä Tadalafil ihminen voi saavuttaa kovemmin erektio. Tadalafil on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafil on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafil toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafil toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafil on joitakin todellinen hyöty. Tadalafil voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli. Tadalafil tarjoaa mahdollisuuden olla kiire.

Tadalafil ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Tadalafil tunnetaan myös Tadalafil, Tadacip , Scifil, Apcalis, Forzest, Tadalista.

Tadalafil (Cialis) Annostus

Tadalafil on saatavilla:

 • 10mg Min Annostus
 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen
 • 60mg suurempi annos

On parempi ottaa Tadalafil kerran päivässä. Annostus riippuu terveydentilasta. Tadalafil kun se sopii sinulle ja rakastaja.

Yleensä aloitusannos Tadalafil on 10 mg. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Jos ottaa maksa- tai munuaisvaivoja, Tadalafil annos voidaan rajoittaa 1 tabletti 48 tunnin ajan tai 1 tabletti 72 tunnin aikana.

Jos otetaan Alfaestäjien, jotka on määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine, annostusta voi olla pienempi kuin tavallisesti yksi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia ja rasvaisia ​​ruokia.

Tadalafil (Cialis) puuttuu annoksen

Tadalafil käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Tadalafil.

Tadalafil (Cialis) Yliannostus

Jos yliannostus Tadalafil ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Tadalafil (Cialis) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tadalafil (Cialis) Sivuvaikutukset

Tadalafil on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vatsavaivoja
 • sinertävä visio
 • näön hämärtyminen
 • valonarkuus
 • kasvojen punoitus
 • tukkoinen nenä
 • lihassäryt
 • priapismi
 • selkäkipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Tadalafil (Cialis) Vasta-aiheet

Älä ota Tadalafil tapauksessa ottaen nitraatteja, jotka annetaan henkilöille, joilla rintakipu.

Älä ota Tadalafil tapauksessa ottaen erytromysiini, lääkkeitä kutsutaan alfa-salpaajat, ketokonatsoli, itrakonatsoli (Sporanox tai Nizoral) tai muita ED lääkkeitä, ritonaviiri (Norvir) tai indinaviiri (Crixivan), vapaa-ajan huumeet nimeltään "poppers" (butyylinitriittiä tai amyylinitriitin).

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafil, jos olet allerginen Tadalafil komponentteja.

Yritä olla varovainen käyttämällä Tadalafil tapauksessa, joilla on alhainen verenpaine, tarvitset dialyysihoitoa, verenvuoto-ongelmia, mahahaava, epämuodostuneita peniksen muotoon, verisolujen, maksa- tai munuaisongelmia.

Tadalafil voi otettava diabeetikkojen ja läpikäynyt eturauhasen.

Tadalafil voidaan käyttää miehillä yli 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholi.

Yritä välttää greippimehua.

Tadalafil ei suojelija sukupuolitaudeilta ja raskaus.

Tadalafil voi olla vaarallista lapsille ja naisille.

Tadalafil (Cialis) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Tadalafil?

: Tadalafil on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Tadalafil on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Tadalafil toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Tadalafil toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Tadalafil voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli.

K: Mitä Tadalafil sivuvaikutuksia?

: Tadalafil on sen sivuvaikutuksia, kuten kasvojen punoitus, vatsavaivat, tukkoinen nenä, lihassäryt, priapismi (erektio, joka voitti " t mene pois), migreeni, näköhäiriöt, nenän vuotaminen, ruoansulatushäiriöt, selkäkipu.

K: Voinko juoda alkoholia aikana Tadalafil?

: Kyllä voit. Mutta jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää noitajuomat.

Ostaa Tadalafil

osta Tadalafil (Cialis) verkossa ilman reseptiä, Osta Tadalafil (Cialis) verkossa, Osta Tadalafil (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafil (Cialis) halvalla, Osta Tadalafil (Cialis) ilman reseptiä, Osta Tadalafil (Cialis) Kanadasta, Osta Tadalafil (Cialis) Kanada, Ostaa Tadalafil (Cialis) verkossa, Ostaa Tadalafil (Cialis) online ole reseptiä, Ostaa Tadalafil (Cialis) ilman reseptiä, Tadalafil (Cialis) suullinen pilleri

top