Ostaa Sintrocid T4

Ostaa Sintrocid T4 ilman reseptiä

Sintrocid T4 (Synthroid) Kuvaus

Sintrocid T4 on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Sintrocid T4 tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Sintrocid T4 tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Sintrocid T4 on Levothyroxine.

tuotenimiä Sintrocid T4 ovat Unithroid, Levoxyl, Sintrocid T4, Levothroid.

Sintrocid T4 (Synthroid) Annostus

Sintrocid T4 on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Sintrocid T4 tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Sintrocid T4 kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Sintrocid T4 äkillisesti.

Sintrocid T4 (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Sintrocid T4 (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Sintrocid T4 ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Sintrocid T4 yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Sintrocid T4 (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sintrocid T4 (Synthroid) Sivuvaikutukset

Sintrocid T4 on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Sintrocid T4:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Sintrocid T4 (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Sintrocid T4 jos olet allerginen Sintrocid T4 osia.

Sintrocid T4 voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Sintrocid T4 jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Sintrocid T4 varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Sintrocid T4 jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Sintrocid T4 ottaen äkillisesti.

Sintrocid T4 (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Sintrocid T4?

: Sintrocid T4 on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Sintrocid T4 toimii?

: Sintrocid T4 tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Sintrocid T4 sivuvaikutuksia?

: Sintrocid T4 on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Sintrocid T4 osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Sintrocid T4 reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Sintrocid T4?

: yleisnimellä Sintrocid T4 on Levothyroxine. Tuotenimiä Sintrocid T4 ovat Unithroid, Levoxyl, Sintrocid T4, Levothroid.

Ostaa Sintrocid T4

osta Sintrocid T4 (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) verkossa, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) halvalla, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) Kanadasta, Osta Sintrocid T4 (Synthroid) Kanada, Ostaa Sintrocid T4 (Synthroid) verkossa, Ostaa Sintrocid T4 (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Sintrocid T4 (Synthroid) ilman reseptiä, Sintrocid T4 (Synthroid) suullinen pilleri

top