Ostaa Sincrosa

Ostaa Sincrosa ilman reseptiä

Sincrosa (Precose) Kuvaus

Sincrosa käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Sincrosa voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Sincrosa on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Sincrosa tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Sincrosa on Akarboosi.

tuotenimi Sincrosa on Sincrosa.

Sincrosa (Precose) Annostus

Sincrosa on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Sincrosa suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Sincrosa.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Sincrosa äkillisesti.

Sincrosa (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Sincrosa (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Sincrosa ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Sincrosa (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sincrosa (Precose) Sivuvaikutukset

Sincrosa on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Sincrosa:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Sincrosa (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Sincrosa jos olet allerginen Sincrosa osia.

Ole varovainen Sincrosa jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Sincrosa jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Sincrosa jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Sincrosa jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Sincrosa jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Sincrosa jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Sincrosa jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Sincrosa jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Sincrosa; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Sincrosa n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Sincrosa; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Sincrosa.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Sincrosa äkillisesti.

Sincrosa (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Sincrosa tarkoittaa?

: Sincrosa käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Sincrosa voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Sincrosa?

: yleisnimellä Sincrosa on Acarbose. Tuotenimi Sincrosa on Sincrosa.

K: Millä tavalla Sincrosa toimii?

: Sincrosa on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Sincrosa jos olet allerginen Sincrosa komponentteja. Ole varovainen Sincrosa jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Sincrosa jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Sincrosa jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Sincrosa jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Sincrosa jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Sincrosa jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Sincrosa jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Sincrosa jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Sincrosa; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Sincrosa n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Sincrosa; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Sincrosa. Vältä alkoholia. Älä lopeta Sincrosa äkillisesti.

Ostaa Sincrosa

osta Sincrosa (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Sincrosa (Precose) verkossa, Osta Sincrosa (Precose) ilman reseptiä, Osta Sincrosa (Precose) halvalla, Osta Sincrosa (Precose) ilman reseptiä, Osta Sincrosa (Precose) Kanadasta, Osta Sincrosa (Precose) Kanada, Ostaa Sincrosa (Precose) verkossa, Ostaa Sincrosa (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Sincrosa (Precose) ilman reseptiä, Sincrosa (Precose) suullinen pilleri

top