Ostaa Silkis

Ostaa Silkis ilman reseptiä

Silkis (Rocaltrol) Kuvaus

Silkis on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen hyödyntämiseen elimistössä.

Kaksi tiedossa sivustot toiminnan Silkis ovat suolistossa ja luu. Silkis reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Silkis voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Silkis on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Silkis on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Silkis, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Silkis munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Silkis tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia.

Silkis tunnetaan myös Kalsitrioli.

Silkis hoitoa ei liittynyt kiihtynyttä munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos Kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

yleisnimellä Silkis on Kalsitrioli.

tuotenimi Silkis on Silkis.

Silkis (Rocaltrol) Annostus

Silkis on saatavilla:

 • 0.25mcg normaaliannostuksen

Silkis on saatavana kapseleina (0,25 mcg) ja nestemäisessä muodossa.

Kapselit tulee niellä kokonaisina. Älä murskaa tai pureskele niitä.

Jos sinulle on määrätty nestemäisessä muodossa, käytä ohjeiden mukaan. Seuraa annostelu ohjeita tarkasti.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljyä, broilerinmaksoja ja makean veden kala.

D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi tätä lääkitystä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Silkis äkillisesti.

Silkis (Rocaltrol) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Silkis (Rocaltrol) Yliannostus

Jos yliannostus Silkis ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Silkis (Rocaltrol) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Silkis (Rocaltrol) Sivuvaikutukset

Silkis on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • ruokahaluttomuus
 • ummetus
 • ripuli
 • vatsakipu
 • jano
 • heikkous
 • päänsärky
 • luukivut
 • kuiva suu
 • lisääntynyt virtsaaminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Silkis: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Silkis (Rocaltrol) Vasta-aiheet

Älä ota Silkis jos olet allerginen Silkis osia.

Älä ota Silkis jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Ei tiedetä, onko tämä lääkitys äidinmaitoon.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Ole varovainen Silkis jos on sydänsairaus, munuaissairaus tai munuaiskiviä, sepelvaltimotauti (valtimoiden kovettuminen).

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljy, kanan maksa ja raikas ja veden kaloja. D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi lääkitys.

Se voi olla vaarallista lopettaa Silkis ottaen äkillisesti.

Silkis (Rocaltrol) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Silkis?

: Silkis on muoto D-vitamiinia, rasvaliukoinen vitamiini varastoituu elimistöön. D-vitamiini on välttämätön normaalille luuston kehitykseen. Tämä lääkitystä käytetään ravintolisä auttaa ehkäisemään ja hoitamaan riisitautia (D-vitamiinin puutos). Sitä käytetään myös ennaltaehkäistä ja hoitaa lihaskramppeja ja tietyntyyppisten kalsiumin ja fosfaatin häiriöt (kuten kroonista dialyysihoitoa), ja säännellä lisäkilpirauhashormonille.

K: Miten Silkis työtä?

: Silkis on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen käyttöaste elin. Kaksi tunnettua sivustot toiminnan Silkis ovat suolistossa ja luu. Silkis reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Silkis voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Silkis on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Silkis on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Silkis, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Silkis munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Silkis tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia. Silkis hoitoa ei liittynyt nopeutunut munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Silkis?

: yleisnimellä Silkis on Kalsitrioli. Tuotenimi Silkis on Silkis.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

Älä ota Silkis suuria määriä. Kun kyseessä on Silkis yliannostus, sinun täytyy käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Silkis

osta Silkis (Rocaltrol) verkossa ilman reseptiä, Osta Silkis (Rocaltrol) verkossa, Osta Silkis (Rocaltrol) ilman reseptiä, Osta Silkis (Rocaltrol) halvalla, Osta Silkis (Rocaltrol) ilman reseptiä, Osta Silkis (Rocaltrol) Kanadasta, Osta Silkis (Rocaltrol) Kanada, Ostaa Silkis (Rocaltrol) verkossa, Ostaa Silkis (Rocaltrol) online ole reseptiä, Ostaa Silkis (Rocaltrol) ilman reseptiä, Silkis (Rocaltrol) suullinen pilleri

top