Ostaa Sestrine

Ostaa Sestrine ilman reseptiä

Sestrine (Prandin) Kuvaus

Sestrine on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Sestrineilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Sestrine on valvoa verensokeritaso.

Sestrineilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Sestrineia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Sestrine on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Sestrineia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Sestrineilla.

yleisnimellä Sestrine on repaglinidi.

Tuotemerkki Sestrine Sestrineia.

Sestrine (Prandin) Annostus

Sestrine on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Sestrineia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Sestrineilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Sestrineilla äkillisesti.

Sestrine (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Sestrine (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Sestrineilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Sestrine Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Sestrine (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Sestrine (Prandin) Sivuvaikutukset

Sestrineilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Sestrineilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Sestrine (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Sestrineia jos olet allerginen Sestrineilla osia.

  Ole varovainen Sestrineilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Sestrineia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Sestrineilla.

  Älä käytä Sestrine tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Sestrineilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Sestrineia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Sestrineia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Sestrineilla äkillisesti.

  Sestrine (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Sestrine tarkoittaa?

  : Sestrineilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Sestrine?

  : yleisnimellä Sestrine on repaglinidi. Tuotenimi Sestrine Sestrineia.

  K: Millä tavalla Sestrineia toimii?

  : Sestrineilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Sestrine toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Sestrineia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Sestrine. Älä käytä Sestrine tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Sestrineia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Sestrineia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Sestrineilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Sestrine

  osta Sestrine (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Sestrine (Prandin) verkossa, Osta Sestrine (Prandin) ilman reseptiä, Osta Sestrine (Prandin) halvalla, Osta Sestrine (Prandin) ilman reseptiä, Osta Sestrine (Prandin) Kanadasta, Osta Sestrine (Prandin) Kanada, Ostaa Sestrine (Prandin) verkossa, Ostaa Sestrine (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Sestrine (Prandin) ilman reseptiä, Sestrine (Prandin) suullinen pilleri

  top