Ostaa Samnir

Ostaa Samnir ilman reseptiä

Samnir (Omnicef) Kuvaus

Samnir ​​on puolisynteettinen (osittain keinotekoiset) suullisen antibiootti kefalosporiinialalla perheen antibiootteja. Kuten muutkin kefalosporiinit kefdiniiri pysähtyy bakteerien kertomalla estämällä bakteerien muodostumista muurit, jotka ympäröivät heitä. Seinät ovat tarpeen suojata bakteereita ympäristöstään ja pitää sisällön bakteerisolun yhdessä. Bakteerit eivät voi elää ilman soluseinän. Samnir ​​tehoaa hyvin monenlaisia ​​bakteereja, kuten Staphylococcus aureus; Streptococcus pneumoniae; Streptococcus pyogenes (syy STREP kurkun); Hemophilus influenzae; Moraxella catarrhalis; E. coli; Klebsiella; ja Proteus mirabilis. Se ei tehoa Pseudomonas. Terapeuttiset käyttötarkoitukset kefdiniiri kuuluvat välikorvatulehduksen (infektiot välikorvan), infektiot pehmeät kudokset ja hengitysteiden tulehduksia.

yleisnimellä Samnir ​​on Cefdinir.

Samnir ​​tunnetaan myös kuten Cefdinir, Sefdin, Adcef.

tuotenimi Samnir ​​on Samnir.

Samnir (Omnicef) Annostus

Samnir ​​on saatavilla:

 • 300mg normaaliannostuksen

Samnir ​​otetaan kerran tai kahdesti päivässä, riippuen luonteesta ja infektion vaikeusasteesta.

kapseleita tai keskeyttämistä voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

joilla on pitkälle edennyt munuaissairaus saattaa joutua ottamaan pienempiä annoksia kerääntymisen estämiseksi kefdiniiri sillä se poistuu elimistöstä munuaisten kautta.

aikuisten infektiot Tavanomainen annos on 300 mg 12 tunnin välein tai 600 mg päivässä 5-10 päivää riippuen luonteesta ja infektion vaikeusasteesta.

Suositeltu annos lapsille 6 kk-12-vuotiaille on 7 mg / kg 12 tunnin välein tai 14 mg / kg päivässä 5-10 päivää riippuen infektion.

Useimpien tulehdusten kerran vuorokaudessa tapahtuva annostelu on yhtä tehokas kuin kahdesti päivässä annostelu, vaikka kerran päivässä annostelua ei ole tutkittu hoitoon ihotulehduksia tai keuhkokuume.

Älä lopeta Samnir ​​äkillisesti.

Samnir (Omnicef) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Samnir (Omnicef) Yliannostus

Jos yliannostus Samnir ​​ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Samnir (Omnicef) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Samnir (Omnicef) Sivuvaikutukset

Samnir ​​on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • närästys
 • kaasu
 • ruokahaluttomuus
 • vatsakrampit
 • huimaus
 • uneliaisuus
 • päänsärky
 • heikkoutta tai muutoksia nukkua tottumukset
 • lihassäryt
 • sweatingdry suuhun, vapina ja epätavallinen maku suussa

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Samnir:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • äkillinen painonnousu
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hengitysvaikeuksia
 • epätavallisen nopea tai hidas, epäsäännöllinen syke

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Samnir (Omnicef) Vasta-aiheet

Älä käytä Samnir ​​jos olet allerginen Samnir ​​osia.

Älä ota Samnir ​​kun olet raskaana tai on nurseling.

Yritä olla varovainen Samnir ​​käyttö tapauksessa ottaa astma, emfyseema tai keuhkoputkentulehdus mukana astma, sydänvaivoja (esim, sydämen vajaatoiminta, sydänperäinen sokki, sydämen estää tai johtuminen tai sinussolmukkeen ongelmia, erittäin hidas syke) käsittelemättömiä veren mineraalien epätasapainon (elektrolyyttitasapainon häiriöitä), hyvin alhainen verenpaine, munuaisten tai maksan vajaatoimintaa.

Vältä alkoholia.

Se voi olla vaarallista lopettaa Samnir ​​ottaen äkillisesti.

Samnir (Omnicef) Usein kysyttyä

K: Mitä Samnir ​​tarkoittaa?

: Samnir ​​on tehokas vastaan ​​alttiita bakteerit aiheuttavat infektioita välikorvan (välikorvatulehdus), risat (nielurisatulehdus) , nielun, kurkunpään (kurkunpään tulehdus), keuhkoputket (keuhkoputkentulehdus), keuhkoissa (keuhkokuume) ja ihon ja muiden pehmytkudosten.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Samnir?

: yleisnimellä Samnir ​​on Cefdinir. Tuotenimi Samnir ​​on Samnir.

K: Millä tavalla Samnir ​​toimii?

: Samnir ​​on puolisynteettinen (osittain keinotekoiset) suullisen antibiootti kefalosporiinialalla perheen antibiootteja. Kuten muutkin kefalosporiinit kefdiniiri pysähtyy bakteerien kertomalla estämällä bakteerien muodostumista muurit, jotka ympäröivät heitä. Seinät ovat tarpeen suojata bakteereita ympäristöstään ja pitää sisällön bakteerisolun yhdessä. Bakteerit eivät voi elää ilman soluseinän. Samnir ​​tehoaa hyvin monenlaisia ​​bakteereja, kuten Staphylococcus aureus; Streptococcus pneumoniae; Streptococcus pyogenes (syy STREP kurkun); Hemophilus influenzae; Moraxella catarrhalis; E. coli; Klebsiella; ja Proteus mirabilis. Se ei tehoa Pseudomonas. Terapeuttiset käyttötarkoitukset kefdiniiri kuuluvat välikorvatulehduksen (infektiot välikorvan), infektiot pehmeät kudokset ja hengitystieinfektioita.

K: Voiko raskaana käyttää Samnir?

Älä ota Samnir ​​kun olet raskaana tai on nurseling.

Ostaa Samnir

osta Samnir (Omnicef) verkossa ilman reseptiä, Osta Samnir (Omnicef) verkossa, Osta Samnir (Omnicef) ilman reseptiä, Osta Samnir (Omnicef) halvalla, Osta Samnir (Omnicef) ilman reseptiä, Osta Samnir (Omnicef) Kanadasta, Osta Samnir (Omnicef) Kanada, Ostaa Samnir (Omnicef) verkossa, Ostaa Samnir (Omnicef) online ole reseptiä, Ostaa Samnir (Omnicef) ilman reseptiä, Samnir (Omnicef) suullinen pilleri

top