Ostaa Rocaltrol

Ostaa Rocaltrol ilman reseptiä

Rocaltrol Kuvaus

Rocaltrol on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen hyödyntämiseen elimistössä.

Kaksi tiedossa sivustot toiminnan Rocaltrol ovat suolistossa ja luu. Rocaltrol reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Rocaltrol voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Rocaltrol on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Rocaltrol on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Rocaltrol, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Rocaltrol munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Rocaltrol tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia.

Rocaltrol tunnetaan myös Kalsitrioli.

Rocaltrol hoitoa ei liittynyt kiihtynyttä munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos Kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

yleisnimellä Rocaltrol on Kalsitrioli.

tuotenimi Rocaltrol on Rocaltrol.

Rocaltrol Annostus

Rocaltrol on saatavilla:

 • 0.25mcg normaaliannostuksen

Rocaltrol on saatavana kapseleina (0,25 mcg) ja nestemäisessä muodossa.

Kapselit tulee niellä kokonaisina. Älä murskaa tai pureskele niitä.

Jos sinulle on määrätty nestemäisessä muodossa, käytä ohjeiden mukaan. Seuraa annostelu ohjeita tarkasti.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljyä, broilerinmaksoja ja makean veden kala.

D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi tätä lääkitystä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Rocaltrol äkillisesti.

Rocaltrol puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Rocaltrol Yliannostus

Jos yliannostus Rocaltrol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Rocaltrol Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rocaltrol Sivuvaikutukset

Rocaltrol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • ruokahaluttomuus
 • ummetus
 • ripuli
 • vatsakipu
 • jano
 • heikkous
 • päänsärky
 • luukivut
 • kuiva suu
 • lisääntynyt virtsaaminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Rocaltrol: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Rocaltrol Vasta-aiheet

Älä ota Rocaltrol jos olet allerginen Rocaltrol osia.

Älä ota Rocaltrol jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Ei tiedetä, onko tämä lääkitys äidinmaitoon.

Älä ota tätä lääkitystä mineraaliöljyä tai magnesiumia sisältäviä antasideja, jotka saattavat vähentää sen vaikutuksia.

Ole varovainen Rocaltrol jos on sydänsairaus, munuaissairaus tai munuaiskiviä, sepelvaltimotauti (valtimoiden kovettuminen).

Foods runsaasti D-vitamiinia sisältävät: täydennettyjä maitotuotteet, munat, sardiini, kalanmaksaöljy, kanan maksa ja raikas ja veden kaloja. D-vitamiini on myös saatu määräajoin altistuminen auringon.

On tärkeää säilyttää tasapainoinen ruokavalio ottaen tätä lääkitystä.

Kalsiumlisien voidaan suositella lisäksi lääkitys.

Se voi olla vaarallista lopettaa Rocaltrol ottaen äkillisesti.

Rocaltrol Usein kysyttyä

Q: Mikä on Rocaltrol?

: Rocaltrol on muoto D-vitamiinia, rasvaliukoinen vitamiini varastoituu elimistöön. D-vitamiini on välttämätön normaalille luuston kehitykseen. Tämä lääkitystä käytetään ravintolisä auttaa ehkäisemään ja hoitamaan riisitautia (D-vitamiinin puutos). Sitä käytetään myös ennaltaehkäistä ja hoitaa lihaskramppeja ja tietyntyyppisten kalsiumin ja fosfaatin häiriöt (kuten kroonista dialyysihoitoa), ja säännellä lisäkilpirauhashormonille.

K: Miten Rocaltrol työtä?

: Rocaltrol on synteettinen D-vitamiinin analogi, joka on aktiivinen sääntelyn kalsiumin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja sen käyttöaste elin. Kaksi tunnettua sivustot toiminnan Rocaltrol ovat suolistossa ja luu. Rocaltrol reseptoria sitova proteiini näyttää olevan olemassa limakalvon ihmisen suolistossa. Muita todisteita siitä, että Rocaltrol voi toimia myös munuaisten ja lisäkilpirauhasten. Rocaltrol on aktiivisin tunnettu muoto D3-vitamiinia stimuloivat suoliston kalsiumin kuljetusta. Akuutisti ureeminen rotilla Rocaltrol on osoitettu stimuloivan suoliston kalsiumin imeytymistä. Munuaiset uremiassa riittävällä syntetisoimaan Rocaltrol, aktiivinen hormoni muodostettu esiaste vitamiinia Resultant hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi ovat merkittävä syy metabolinen luuston sairaus munuaisten vajaatoiminta. Kuitenkin muut luu-myrkyllisiä aineita, jotka kasaantuvat uremian (esim, alumiini) voi myös osallistua. Hyödyllinen vaikutus Rocaltrol munuaisten osteodystrofian näyttää johtuvan korjauksen hypokalsemia ja sekundaarinen hyperparatyreoosi. On epävarmaa, Rocaltrol tuottaa muita itsenäisiä hyödyllisiä vaikutuksia. Rocaltrol hoitoa ei liittynyt nopeutunut munuaistoiminnan heikkeneminen. O röntgenkuvissa nähtävien extraskeletal kalkkeutumista on löydetty predialysis potilailla hoidon jälkeen. Kesto farmakologisen aktiivisuuden kerta-annos kalsitriolin on noin 3-5 päivää.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Rocaltrol?

: yleisnimellä Rocaltrol on Kalsitrioli. Tuotenimi Rocaltrol on Rocaltrol.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

Älä ota Rocaltrol suuria määriä. Kun kyseessä on Rocaltrol yliannostus, sinun täytyy käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Rocaltrol

osta Rocaltrol verkossa ilman reseptiä, Osta Rocaltrol verkossa, Osta Rocaltrol ilman reseptiä, Osta Rocaltrol halvalla, Osta Rocaltrol ilman reseptiä, Osta Rocaltrol Kanadasta, Osta Rocaltrol Kanada, Ostaa Rocaltrol verkossa, Ostaa Rocaltrol online ole reseptiä, Ostaa Rocaltrol ilman reseptiä, Rocaltrol suullinen pilleri

top