Ostaa Retino-a Cream

Ostaa Retino-a Cream ilman reseptiä

Retino-a Cream Kuvaus

Retino-kerma voidaan käyttää hoitoon acning ja vakavia acning. Se sisältää A-vitamiinia, jota voidaan käyttää parantamaan akne vulgaris.

Retino-Cream auttaa myös avaavat huokosia ja kasvattaa liikevaihtoa ihon soluja.

Retin-levitetään ihon hoitoon lievä tai kohtalainen akne tai hoitoon ikääntymisen vaikutuksia kasvot, kuten juonteita, ryppyjä, tai "iän paikkoja". Se edistää kuoriutuminen joutunut iho-alueet ja unclogs huokosiin.

Retin-toimii vähentämällä tuotantoa tali, öljymäinen aine ihon tuottaman. Tali voi estää huokoset johtavat paikkoja, mustapäät ja tulehdus.

Retino-Cream voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin luettelossa.

yleisnimellä Retino-Cream on Tretinoiinia .

Retino-Cream tunnetaan myös Tretinoiinia, Avita, Renova, Aberela.

Retino-a Cream Annostus

Retino-Cream on saatavilla:

  • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Retino-Cream täsmälleen ohjeiden mukaan.

Retin-levitetään tavallisesti kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa.

akne voi pahentua ensimmäisten 7-10 päivää, että käytät tätä lääkitystä. Kuitenkin edelleen käyttää sitä; akne haavat pitäisi kadota. Yleensä 2-3 viikkoa säännöllisen käytön Retin-tarvitaan ennen paranemista tapahtuu.

Käytä vain nonmedicated kosmetiikan puhdistetulle iholle. Älä käytä paikallisia valmisteita kanssa paljon alkoholia, mentoli, mausteita, tai kalkkia (esim parranajo voiteet, kasvovedet ja hajuvedet); he voivat pistää ihoa.

Jos olet hakea kaikenlaista Retin- seuraavasti:

1.Wash kädet ja joutunut iho alue huolellisesti miedolla, mitäänsanomaton saippua (ei lääkkeitä tai pesuainetta tai saippuaa, joka kuivattaa ihoa) ja vesi.

2.To olla varma, että ihosi on täysin kuiva, odota 20-30 minuuttia ennen kuin Retin-.

3. Käytä puhtaita ulottuvilla, sideharso, tai pumpulipuikolla hakea lääkitystä.

4.Käyttö tarpeeksi lääkitys kattamaan teennäinen kevyesti. Älä oversaturate sideharso tai pumpulipuikolla.

Käytä lääkitys hoidettavalle ihoalueelle vain (esim iho akne haavaumia).

Retino-a Cream puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Retino-a Cream Yliannostus

Jos yliannostus Retino-Cream ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä Lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Retino-a Cream Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Retino-a Cream Sivuvaikutukset

Retino-voide on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • polttava
  • lämpöä, kirvely, pistely
  • kutina
  • punoitus
  • turvotus
  • kuivumista, kuorinta, ärsytys
  • värjäytynyt iho

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Retino-Cream:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Retino-a Cream Vasta-aiheet

Sinun ei tule käyttää Retino -A Cream jos olet allerginen.

Ei ole tiedossa, onko Retino-Cream vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Ole varovainen Retino-Cream, jos käytät: diureetti (vesi pilleri); tetrasykliini (Sumycin, Panmycin, Robitet), minosykliini (Minocin), doksisykliini (Doryx, Vibramycin), demeklosykliini (Declomycin), ja muut; antibiootti kuten siprofloksasiini (Cipro), ofloksasiini (Floxin), ja muut; sulfalääke kuten Bactrim, Septra, Cotrim, ja muut; tai Klooripromatsiini (Thorazine), proklorperatsiini (Compazine), flufenatsiini (Permitil, Prolixin), prometatsiini (Phenergan, Promethegan), perfenatsiini (Trilafon), ym.

Vältä altistumista auringonvalolle tai keinotekoiselle UV (sunlamps tai solariumia). Retin-voi ihosi herkempiä auringonvalolle ja auringon voi aiheuttaa.

Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyviä kemikaaleja, hiukset poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholia, mausteita, supistavat tai kalkkia. Älä käytä muita lääkkeitä ihon tuotteita, ellei lääkäri ole niin määrännyt.

Vältä Retin- silmiin, suuhun ja nenään, tai huulet. Jos se ei päästä mitään näistä alueista, huuhtele vedellä.

Älä käytä Retin- palaneelle, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikkoutunut iho.

Myös Vältä tätä lääkitystä haavoja tai alueille ekseema. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen Retin-.

Älä lopeta Retino-Cream yhtäkkiä.

Retino-a Cream Usein kysyttyä

Q: Mikä on Retino-voide?

: Retino-Cream on paikallisesti (iholle) vitamiinin muoto, joka auttaa ihoa uudistumaan. Retino-emulsiovoidetta levitetään iholle hoitoon lievä tai kohtalainen akne tai hoitoon ikääntymisen vaikutuksia kasvot, kuten juonteita, ryppyjä, tai "iän paikkoja".

K: Mitkä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Lopeta lääkitys ja hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Retin- : nokkosihottuma; hengitysvaikeuksia; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Retino-Cream ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja välittömästi.

Ostaa Retino-a Cream

osta Retino-a Cream verkossa ilman reseptiä, Osta Retino-a Cream verkossa, Osta Retino-a Cream ilman reseptiä, Osta Retino-a Cream halvalla, Osta Retino-a Cream ilman reseptiä, Osta Retino-a Cream Kanadasta, Osta Retino-a Cream Kanada, Ostaa Retino-a Cream verkossa, Ostaa Retino-a Cream online ole reseptiä, Ostaa Retino-a Cream ilman reseptiä, Retino-a Cream suullinen pilleri

top