Ostaa Requip

Ostaa Requip ilman reseptiä

Requip Kuvaus

Requip on anti-Pakirson lääkitys.

Requip käytetään hoitoon oireiden Parkinsonin tauti, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, huono lihasten hallintaa.

Requip tunnetaan myös ropinirolille Ropidon Adartrel, Ropark.

Requip käytetään myös hoitoon levottomat jalat -oireyhtymä (RLS).

Requip on joitakin samat vaikutukset kuin kemiallisia kutsutaan dopamiini, jota esiintyy luonnostaan ​​elimistössä. Alhainen dopamiinin aivoissa liittyy Parkinsonin tautiin.

yleisnimellä Requip on Ropinirole.

tuotenimiä Requip ovat Requip, Requip XL.

Requip Annostus

Requip on saatavilla:

 • 0.25mg Min Annostus
 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

Ota Requip suullisesti.

Ota Requip ruoan kanssa tai ilman.

annoksen ja ajoitus Requip hoidossa Parkinsonin tauti on erilainen annos ja ajoitus hoidettaessa RLS.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Requip äkillisesti.

Requip puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Requip Yliannostus

Jos yliannostus Requip ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Requip Yliannostuksen: pahoinvointi, oksentelu, heikkous, pyörtyminen, levottomuus, sekavuus, aistiharhat, lihasten nykiminen, kihelmöintiä, rintakipu.

Requip Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Requip Sivuvaikutukset

Requip on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • lievä pahoinvointi
 • oksentelu
 • vatsakipu
 • ruokahaluttomuus
 • huonontunut RLS oireita varhain aamulla
 • ripuli tai ummetus
 • kuiva tai ahdistuneisuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Requip:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tuntuu kuin ehkä pyörryt
 • kuume
 • jäykät lihakset
 • sekaannusta
 • hikoilu
 • nopea tai epätasainen sydämenlyönnit
 • hallusinaatiot
 • vapinaa

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

Requip Vasta-aiheet

Älä ota Requip jos olet allerginen Requip osia.

Ole varovainen Requip jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen Requip jos sinulla on sydänsairaus, korkea tai matala verenpaine, psyykkinen sairaus tai pakonomaista käyttäytymistä, munuais- tai maksasairaus.

Ole varovainen Requip jos käytät levodopaa, siprofloksasiini (Cipro), fluvoksamiini (Luvox) toklopramidi (Reglan), omepratsoli (Prilosec); lääkitystä käytetään pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon tai psyykkinen sairaus, kuten klooripromatsiini (Thorazine), flufenatsiini (Prolixin), mesoridatsiinibesylaatti (Serentil), perfenatsiini (Trilafon), thioridazine (Mellaril), promatsiini (Sparine), trifluoperatsiini (Stelazine), tiotikseeni ( Navane), tai haloperidoli (Haldol®); estrogeeni, kuten Premarin, Prempro, Estratestia, Ogen, ESTRADERM, Climara, Vivelle, estradioli ja muut.

Vältä liian nopeasti istuma- tai makuuasennosta. Nouse ylös hitaasti ja tasainen itse estämiseksi syksyllä.

Vältä alkoholia ja tupakointia.

Vältä koneen ajo.

Se voi olla vaarallista lopettaa Requip ottaen äkillisesti .

Requip Usein kysyttyä

Q: Mikä on Requip?

: Requip on anti-Pakirson lääkitys.

K: Mitä Requip käytetään?

: Requip hoidetaan oireita Parkinsonin tauti: jäykkyys, vapina, lihaskrampit, huono lihasten hallintaa. Requip käytetään myös hoitoon levottomat jalat -oireyhtymä (RLS).

K: Miten Requip työtä?

: Requip on joitakin samoja vaikutuksia kuin kemiallisia kutsutaan dopamiini, jota esiintyy luonnostaan ​​elimistössä. Alhainen dopamiinin aivoissa liittyy Parkinsonin tautiin.

Q: Mikä on yleisnimi?

: Generic nimi on Ropinirole.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Requip ottaen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: pahoinvointi, oksentelu, heikkous, pyörtyminen, levottomuus, sekavuus, aistiharhat, lihasten nykiminen, kihelmöintiä, rintakipu.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Requip?

: Ottaen Requip Älä juo alkoholia, välttää tupakointia, vältä liian nopeasti istuma- tai makuuasennosta. Nouse ylös hitaasti ja tasainen itse estämiseksi syksyllä.

Ostaa Requip

osta Requip verkossa ilman reseptiä, Osta Requip verkossa, Osta Requip ilman reseptiä, Osta Requip halvalla, Osta Requip ilman reseptiä, Osta Requip Kanadasta, Osta Requip Kanada, Ostaa Requip verkossa, Ostaa Requip online ole reseptiä, Ostaa Requip ilman reseptiä, Requip suullinen pilleri

top