Ostaa Repaglinide

Ostaa Repaglinide ilman reseptiä

Repaglinide (Prandin) Kuvaus

Repaglinide on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Repaglinideilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Repaglinide on valvoa verensokeritaso.

Repaglinideilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Repaglinideia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Repaglinide on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Repaglinideia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinideilla.

yleisnimellä Repaglinide on repaglinidi.

Tuotemerkki Repaglinide Repaglinideia.

Repaglinide (Prandin) Annostus

Repaglinide on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Repaglinideia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Repaglinideilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Repaglinideilla äkillisesti.

Repaglinide (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Repaglinide (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Repaglinideilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Repaglinide Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Repaglinide (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Repaglinide (Prandin) Sivuvaikutukset

Repaglinideilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Repaglinideilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Repaglinide (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Repaglinideia jos olet allerginen Repaglinideilla osia.

  Ole varovainen Repaglinideilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Repaglinideia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinideilla.

  Älä käytä Repaglinide tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Repaglinideilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Repaglinideia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Repaglinideia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Repaglinideilla äkillisesti.

  Repaglinide (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Repaglinide tarkoittaa?

  : Repaglinideilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Repaglinide?

  : yleisnimellä Repaglinide on repaglinidi. Tuotenimi Repaglinide Repaglinideia.

  K: Millä tavalla Repaglinideia toimii?

  : Repaglinideilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Repaglinide toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Repaglinideia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Repaglinide. Älä käytä Repaglinide tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Repaglinideia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Repaglinideia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Repaglinideilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Repaglinide

  osta Repaglinide (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Repaglinide (Prandin) verkossa, Osta Repaglinide (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinide (Prandin) halvalla, Osta Repaglinide (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinide (Prandin) Kanadasta, Osta Repaglinide (Prandin) Kanada, Ostaa Repaglinide (Prandin) verkossa, Ostaa Repaglinide (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Repaglinide (Prandin) ilman reseptiä, Repaglinide (Prandin) suullinen pilleri

  top