Ostaa Repaglinida

Ostaa Repaglinida ilman reseptiä

Repaglinida (Prandin) Kuvaus

Repaglinida on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Repaglinidailla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Repaglinida on valvoa verensokeritaso.

Repaglinidailla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Repaglinidaia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Repaglinida on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Repaglinidaia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidailla.

yleisnimellä Repaglinida on repaglinidi.

Tuotemerkki Repaglinida Repaglinidaia.

Repaglinida (Prandin) Annostus

Repaglinida on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Repaglinidaia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Repaglinidailla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Repaglinidailla äkillisesti.

Repaglinida (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Repaglinida (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Repaglinidailla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Repaglinida Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Repaglinida (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Repaglinida (Prandin) Sivuvaikutukset

Repaglinidailla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Repaglinidailla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Repaglinida (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Repaglinidaia jos olet allerginen Repaglinidailla osia.

  Ole varovainen Repaglinidailla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Repaglinidaia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidailla.

  Älä käytä Repaglinida tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Repaglinidailla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Repaglinidaia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Repaglinidaia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Repaglinidailla äkillisesti.

  Repaglinida (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Repaglinida tarkoittaa?

  : Repaglinidailla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Repaglinida?

  : yleisnimellä Repaglinida on repaglinidi. Tuotenimi Repaglinida Repaglinidaia.

  K: Millä tavalla Repaglinidaia toimii?

  : Repaglinidailla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Repaglinida toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Repaglinidaia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Repaglinida. Älä käytä Repaglinida tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Repaglinidaia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Repaglinidaia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Repaglinidailla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Repaglinida

  osta Repaglinida (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Repaglinida (Prandin) verkossa, Osta Repaglinida (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinida (Prandin) halvalla, Osta Repaglinida (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinida (Prandin) Kanadasta, Osta Repaglinida (Prandin) Kanada, Ostaa Repaglinida (Prandin) verkossa, Ostaa Repaglinida (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Repaglinida (Prandin) ilman reseptiä, Repaglinida (Prandin) suullinen pilleri

  top