Ostaa Repaglinid

Ostaa Repaglinid ilman reseptiä

Repaglinid (Prandin) Kuvaus

Repaglinid on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Repaglinidilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Repaglinid on valvoa verensokeritaso.

Repaglinidilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Repaglinidia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Repaglinid on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Repaglinidia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidilla.

yleisnimellä Repaglinid on repaglinidi.

Tuotemerkki Repaglinid Repaglinidia.

Repaglinid (Prandin) Annostus

Repaglinid on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Repaglinidia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Repaglinidilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Repaglinidilla äkillisesti.

Repaglinid (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Repaglinid (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Repaglinidilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Repaglinid Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Repaglinid (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Repaglinid (Prandin) Sivuvaikutukset

Repaglinidilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Repaglinidilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Repaglinid (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Repaglinidia jos olet allerginen Repaglinidilla osia.

  Ole varovainen Repaglinidilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Repaglinidia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Repaglinidilla.

  Älä käytä Repaglinid tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Repaglinidilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Repaglinidia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Repaglinidia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Repaglinidilla äkillisesti.

  Repaglinid (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Repaglinid tarkoittaa?

  : Repaglinidilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Repaglinid?

  : yleisnimellä Repaglinid on repaglinidi. Tuotenimi Repaglinid Repaglinidia.

  K: Millä tavalla Repaglinidia toimii?

  : Repaglinidilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Repaglinid toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Repaglinidia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Repaglinid. Älä käytä Repaglinid tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Repaglinidia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Repaglinidia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Repaglinidilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Repaglinid

  osta Repaglinid (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Repaglinid (Prandin) verkossa, Osta Repaglinid (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinid (Prandin) halvalla, Osta Repaglinid (Prandin) ilman reseptiä, Osta Repaglinid (Prandin) Kanadasta, Osta Repaglinid (Prandin) Kanada, Ostaa Repaglinid (Prandin) verkossa, Ostaa Repaglinid (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Repaglinid (Prandin) ilman reseptiä, Repaglinid (Prandin) suullinen pilleri

  top