Ostaa Reodon

Ostaa Reodon ilman reseptiä

Reodon (Prandin) Kuvaus

Reodon on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Reodonilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Reodon on valvoa verensokeritaso.

Reodonilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Reodonia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Reodon on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Reodonia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Reodonilla.

yleisnimellä Reodon on repaglinidi.

Tuotemerkki Reodon Reodonia.

Reodon (Prandin) Annostus

Reodon on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Reodonia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Reodonilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Reodonilla äkillisesti.

Reodon (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Reodon (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Reodonilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Reodon Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Reodon (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Reodon (Prandin) Sivuvaikutukset

Reodonilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Reodonilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Reodon (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Reodonia jos olet allerginen Reodonilla osia.

  Ole varovainen Reodonilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Reodonia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Reodonilla.

  Älä käytä Reodon tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Reodonilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Reodonia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Reodonia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Reodonilla äkillisesti.

  Reodon (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Reodon tarkoittaa?

  : Reodonilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Reodon?

  : yleisnimellä Reodon on repaglinidi. Tuotenimi Reodon Reodonia.

  K: Millä tavalla Reodonia toimii?

  : Reodonilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Reodon toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Reodonia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Reodon. Älä käytä Reodon tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Reodonia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Reodonia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Reodonilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Reodon

  osta Reodon (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Reodon (Prandin) verkossa, Osta Reodon (Prandin) ilman reseptiä, Osta Reodon (Prandin) halvalla, Osta Reodon (Prandin) ilman reseptiä, Osta Reodon (Prandin) Kanadasta, Osta Reodon (Prandin) Kanada, Ostaa Reodon (Prandin) verkossa, Ostaa Reodon (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Reodon (Prandin) ilman reseptiä, Reodon (Prandin) suullinen pilleri

  top