Ostaa Renova

Ostaa Renova ilman reseptiä

Renova Kuvaus

Generic Renova on tehokas paikallisesti (iholle) vitamiinin muoto, joka auttaa ihoa uudistumaan. Generic Renova käytetään vähentämään ulkonäkö hienoja ryppyjä ja kirjava ihon värin, ja tehdä karkea kasvojen iho tuntuu pehmeämmältä. Generic Renova voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin.

Renova Annostus

Renova on saatavilla:

  • 20g Standart Annostus

Steps for Generic Renova avulla:

1.Gently iho pestään miedolla, ei-lääkesaippua ennen käyttöä.

2.Pat ihon kuivana. Odota 20-30 minuuttia ihon kuivua ennen käyttöä, jotta minimoidaan ihon ärsytystä.

3.Apply tarpeeksi lääkettä kattamaan teennäinen ja hiero kevyesti.

Renova puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Renova Yliannostus

Jos yliannostus Renova ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Renova Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Renova Sivuvaikutukset

Renova on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • lisääntynyt herkkyys auringolle
  • kutina
  • lievä kirvely
  • punainen, tulehtunut, ja ärtynyt iho

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Generic Renova:

  • allerginen reaktio (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun)
  • tummuminen tai keventämiseen käsiteltyjen alueiden
  • vaikea polttaa, kutina, viimeistelyn tai turvotus käsiteltyjen alueiden

Side vaikutukset ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Renova Vasta-aiheet

Älä käytä Renova jos olet allerginen Renova komponentteja. Ole varovainen Renova jos olet raskaana tai imetät.

Vältä altistumista auringonvalolle tai keinotekoiselle UV (valohoitolampuille solarium). Vältä Generic Renova silmiin, suuhun ja nenään, tai huulet. Jos se ei päästä mitään näistä alueista, huuhtele vedellä. Vältä tretinoiini ajankohtainen haavoja tai alueille ekseema. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen Renova. Muista pestä kädet ennen ja jälkeen soveltamalla Renova.

Älä pese hoidetulla alueella vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen Renova. Vältä käyttämästä muita ihonhoitotuotteita käsitellylle alueelle vähintään 1 tunti levityksen jälkeen Renova. Älä käytä Renova palaneelle, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikkoutunut iho. Älä käytä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyviä kemikaaleja, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholia, mausteita, supistavat tai kalkkia.

Se voi olla vaarallista käyttää Renova ottaen: diureetti (vesi pilleri); tetrasykliini (Sumycin, Panmycin, Robitet), minosykliini (Minocin), doksisykliini (Doryx, Vibramycin), demeklosykliini (Declomycin), ja muut; antibiootti kuten siprofloksasiini (Cipro), ofloksasiini (Floxin), ja muut; sulfalääke kuten Bactrim, Septra, Cotrim, ja muut; tai Klooripromatsiini (Thorazine), proklorperatsiini (Compazine), flufenatsiini (Permitil, Prolixin), prometatsiini (Phenergan, Promethegan), perfenatsiini (Trilafon), ym.

Renova Usein kysyttyä

K: Mitä Renova tarkoittaa?

: Renova on ensiluokkainen valmiste on kehitetty vähentämään ulkonäkö hienoja ryppyjä ja kirjava ihon värin, ja tehdä karkea kasvojen iho tuntuu pehmeämmältä.

K: Millä tavalla Renova toimii?

: Renova on tehokas paikallisesti (iholle) vitamiinin muoto, joka auttaa ihoa uudistumaan.

K: Voiko raskaana käyttää Renova?

: Yritä olla varovainen Renova jos olet raskaana tai imetät. Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Renova kun olet raskaana.

Ostaa Renova

osta Renova verkossa ilman reseptiä, Osta Renova verkossa, Osta Renova ilman reseptiä, Osta Renova halvalla, Osta Renova ilman reseptiä, Osta Renova Kanadasta, Osta Renova Kanada, Ostaa Renova verkossa, Ostaa Renova online ole reseptiä, Ostaa Renova ilman reseptiä, Renova suullinen pilleri

top