Ostaa Regalis

Ostaa Regalis ilman reseptiä

Regalis (Cialis) Kuvaus

Regalis on tehokas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Käyttämällä Regalis ihminen voi saavuttaa kovemmin erektio. Regalis on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Regalis on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Regalis toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Regalis toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Regalis on joitakin todellinen hyöty. Regalis voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli. Regalis tarjoaa mahdollisuuden olla kiire.

Regalis ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Regalis tunnetaan myös Tadalafil, Tadacip , Scifil, Apcalis, Forzest, Tadalista.

Regalis (Cialis) Annostus

Regalis on saatavilla:

 • 10mg Min Annostus
 • 20mg pieni annos
 • 40mg normaaliannostuksen
 • 60mg suurempi annos

On parempi ottaa Regalis kerran päivässä. Annostus riippuu terveydentilasta. Regalis kun se sopii sinulle ja rakastaja.

Yleensä aloitusannos Regalis on 10 mg. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Jos ottaa maksa- tai munuaisvaivoja, Regalis annos voidaan rajoittaa 1 tabletti 48 tunnin ajan tai 1 tabletti 72 tunnin aikana.

Jos otetaan Alfaestäjien, jotka on määrätty eturauhasen ongelmia tai korkea verenpaine, annostusta voi olla pienempi kuin tavallisesti yksi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia ja rasvaisia ​​ruokia.

Regalis (Cialis) puuttuu annoksen

Regalis käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Regalis.

Regalis (Cialis) Yliannostus

Jos yliannostus Regalis ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Regalis (Cialis) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Regalis (Cialis) Sivuvaikutukset

Regalis on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • vatsavaivoja
 • sinertävä visio
 • näön hämärtyminen
 • valonarkuus
 • kasvojen punoitus
 • tukkoinen nenä
 • lihassäryt
 • priapismi
 • selkäkipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Regalis (Cialis) Vasta-aiheet

Älä ota Regalis tapauksessa ottaen nitraatteja, jotka annetaan henkilöille, joilla rintakipu.

Älä ota Regalis tapauksessa ottaen erytromysiini, lääkkeitä kutsutaan alfa-salpaajat, ketokonatsoli, itrakonatsoli (Sporanox tai Nizoral) tai muita ED lääkkeitä, ritonaviiri (Norvir) tai indinaviiri (Crixivan), vapaa-ajan huumeet nimeltään "poppers" (butyylinitriittiä tai amyylinitriitin).

Yritä olla varovainen käyttämällä Regalis, jos olet allerginen Regalis komponentteja.

Yritä olla varovainen käyttämällä Regalis tapauksessa, joilla on alhainen verenpaine, tarvitset dialyysihoitoa, verenvuoto-ongelmia, mahahaava, epämuodostuneita peniksen muotoon, verisolujen, maksa- tai munuaisongelmia.

Regalis voi otettava diabeetikkojen ja läpikäynyt eturauhasen.

Regalis voidaan käyttää miehillä yli 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholi.

Yritä välttää greippimehua.

Regalis ei suojelija sukupuolitaudeilta ja raskaus.

Regalis voi olla vaarallista lapsille ja naisille.

Regalis (Cialis) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Regalis?

: Regalis on ihanteellinen valmiste kamppailussa Erektiohäiriöt (ED). Target Regalis on saavuttaa ja säilyttää vaikein erektio. Regalis toimii jopa 36 tuntia. Joillakin miehillä Regalis toimii niin nopeasti kuin 30 minuuttia. Se kohtelee ED suurennuslasin peniksen verenkiertoa silloin, kun ihminen seksuaalisesti kiihottunut. Regalis voit tuntea rentoutumista ja valitse sopiva aika ottaa sukupuoli.

K: Mitä Regalis sivuvaikutuksia?

: Regalis on sen sivuvaikutuksia, kuten kasvojen punoitus, vatsavaivat, tukkoinen nenä, lihassäryt, priapismi (erektio, joka voitti " t mene pois), migreeni, näköhäiriöt, nenän vuotaminen, ruoansulatushäiriöt, selkäkipu.

K: Voinko juoda alkoholia aikana Regalis?

: Kyllä voit. Mutta jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää noitajuomat.

Ostaa Regalis

osta Regalis (Cialis) verkossa ilman reseptiä, Osta Regalis (Cialis) verkossa, Osta Regalis (Cialis) ilman reseptiä, Osta Regalis (Cialis) halvalla, Osta Regalis (Cialis) ilman reseptiä, Osta Regalis (Cialis) Kanadasta, Osta Regalis (Cialis) Kanada, Ostaa Regalis (Cialis) verkossa, Ostaa Regalis (Cialis) online ole reseptiä, Ostaa Regalis (Cialis) ilman reseptiä, Regalis (Cialis) suullinen pilleri

top