Ostaa Primonil

Ostaa Primonil ilman reseptiä

Primonil (Tofranil) Kuvaus

Primonil käytetään masennuksen hoitoon. Primonil käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Primonil on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

Primonil on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Primonil tunnetaan myös imipramiini, Antideprin, Deprenil, Deprimin, Deprinol, Depsonil, Dynaprin, Eupramin, Imipramil, Irmin, Janimine, Melipramin, Surplix, Antidep, Apo-imipramiini, Chrytemin, Daypress, Depsol, Ethipramine, Fronil, Imidol, Imimine, imiini, Imiprex, Imiprin, Impril, Medipramine, Melipramine, Mipralin, Novopramine, Primonil, Pryleugan, Sermonil, Sipramine, Talpramin, Tofnil, Primonil-PM, Venefon.

yleisnimellä Primonil on imipramiinivetykloridi-.

tuotenimiä Primonil ovat Primonil, Primonil-PM.

Primonil (Tofranil) Annostus

Primonil on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 75mg normaaliannostuksen

Ota Primonil suullisesti.

Ota Primonil ruoan kanssa tai ilman.

Aikuisten

Tavallinen aloitusannos on 75 mg vuorokaudessa. Suurin vuorokausiannos on 200 mg.

Lapsille

Yhteensä päivittäiset annokset lapsille ei saisi ylittää 2,5 mg jokaista 2,2 kiloa lapsen painon. Annokset yleensä aloitetaan 25 mg vuorokaudessa. Tämä määrä tulee ottaa tunti ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa annosta voidaan lisätä 1 viikon kuluttua 50 mg: aan (ikä 6 kautta 11) tai 75 mg (ikä 12 ja ylöspäin), otetaan yksi annos nukkumaan mennessä tai jaettuna 2 annokseen, 1 otettu puolivälissä iltapäivällä ja 1 nukkumaan mennessä.

Ikääntyneet ihmiset

Tavallinen annostus tulisi aloittaa 25-50 mg vuorokaudessa. Annosta voidaan lisätä tarpeen mukaan, mutta tehokkaat annokset eivät yleensä ylitä 100 mg päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Primonil yhtäkkiä.

Primonil (Tofranil) puuttuu annoksesta

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Primonil (Tofranil) Yliannostus

Jos yliannostus Primonil ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Primonil Yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume, tahattomat vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Primonil (Tofranil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Primonil (Tofranil) Sivuvaikutukset

Primonil on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • rintojen miehillä
 • rintojen suureneminen naisilla
 • rintamaidon tuotanto
 • sekaannusta
 • ripuli
 • kuiva suu
 • hallusinaatiot
 • nokkosihottuma
 • korkea verenpaine
 • alhainen veren paine seisoessaan
 • pahoinvointia
 • tunnottomuus
 • vapinaa
 • oksentelu

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Primonil: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

Primonil (Tofranil) Vasta-aiheet

Älä ota Primonil jos olet allerginen Primonil osia.

Ole varovainen Primonil jos olet raskaana, suunnittelu raskautta tai imetät.

Älä ota Primonil jos olet toipumassa äskettäin sydänkohtaus tai käytä MAO-estäjät, kuten masennuslääkkeet Nardil Parnate.

Ole hyvin varovainen Primonil jos sinulla on diabetes, hypoglykemia, historia mielenterveyshäiriöiden.

Ole varovainen Primonil jos käytät albuterol (Proventil, Ventolin), masennuslääkkeet, jotka vaikuttavat serotoniinin, kuten Prozac, Paxil ja Zoloft, psykoosilääkkeet kuten Mellaril ja klooripromatsiinia, barbituraatit kuten Nembutal ja Seconalia, verenpaine lääkitys kuten Catapres, karbamatsepiini (Tegretol), simetidiini (Tagamet), dekongestantit kuten Sudafed, lääkkeet, jotka ohjaavat kouristukset, kuten Cogentin, Adrenaliini (EpiPen), Flecainide (Tambocor), guaanetidiiniä, metyylifenidaatti (Ritalin), noradrenaliinin, muut masennuslääkkeet, kuten Elavil ja Pamelor, fenytoiini (Dilantin), Propafenone (Rythmol), kinidiini, kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid, rauhoittavia ja nukkua aids tällaiset kuten Halcion, Xanax ja Valium.

Vältä alkoholia.

Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi.

Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Primonil ottaen äkillisesti.

Primonil (Tofranil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Primonil?

: Primonil on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

K: Mitä Primonil käytetään?

: Primonil käytetään masennuksen hoitoon. Primonil käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Primonil on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

K: Miten Primonil toimii?

: Primonil on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Q: Mikä on yleisnimi Primonil?

: Generic nimi on imipramiinivetykloridi-.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Primonil?

: Älä käytä alkoholia. Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi. Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Primonil ottaen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume , tahaton vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Ostaa Primonil

osta Primonil (Tofranil) verkossa ilman reseptiä, Osta Primonil (Tofranil) verkossa, Osta Primonil (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Primonil (Tofranil) halvalla, Osta Primonil (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Primonil (Tofranil) Kanadasta, Osta Primonil (Tofranil) Kanada, Ostaa Primonil (Tofranil) verkossa, Ostaa Primonil (Tofranil) online ole reseptiä, Ostaa Primonil (Tofranil) ilman reseptiä, Primonil (Tofranil) suullinen pilleri

top