Ostaa Prilosec

Ostaa Prilosec ilman reseptiä

Prilosec Kuvaus

Prilosec OTC tavoite on oireiden hoitoon ruokatorven refluksitaudin (GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin).

Prilosec OTC toimii vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Se on protonipumpun estäjä (PPI).

Prilosec tunnetaan myös omepratsoli, omez, Protoloc.

yleisnimellä Prilosec OTC on omepratsoli.

Brand nimet Prilosec OTC ovat Prilosec ja Prilosec OTC.

Prilosec Annostus

Prilosec OTC on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 20mg normaaliannostuksen
  • 40mg suurempi annos

Prilosec OTC on saatavana tabletteina (10 mg, 20 mg, 40 mg) ja kapselit.

Sinun pitäisi ottaa Prilosec OTC päivittäin 14 päivän ajan. Älä ota Prilosec OTC enemmän kuin yksi pilleri päivässä.

Ota Prilosec OTC ennen syömistä. Älä riko, murskaa tai avaa viiveellä vapautuva kapseli.

oireet saattavat saada paremmin ennen ehto on täysin käsitelty.

Ota Prilosec OTC vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Prilosec OTC yhtäkkiä.

Prilosec puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Prilosec Yliannostus

Jos yliannostus Prilosec OTC ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Prilosec OTC yliannostuksen: uneliaisuus, pahoinvointi, nopea syke, hikoilu, suun kuivuminen, päänsärky, näön hämärtyminen, oksentelu.

Prilosec Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Prilosec Sivuvaikutukset

Prilosec OTC on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kaasu
  • pahoinvointia
  • oksentelu
  • päänsärky
  • vatsakipu
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Prilosec OTC: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Prilosec Vasta-aiheet

Älä ota Prilosec OTC jos olet allerginen Prilosec OTC osia.

Älä ota Prilosec OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Prilosec OTC ei käytetä välitöntä helpotusta närästys oireet.

Älä ota enempää kuin yksi tabletti Prilosec OTC päivä (24 tuntia).

Ole varovainen Prilosec OTC jos sinulla on tai on maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet, närästys, joka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu, närästys ja hengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön painon menetys.

Ota Prilosec OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene ), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin).

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Prilosec OTC yhtäkkiä.

Prilosec Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Prilosec OTC tieto minun pitäisi tietää?

: Prilosec OTC lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon oireiden onrefluksitauti(GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin). Prilosec OTC ei käytetä helpotus välittömästinärästysoireita. Älä ota enempää kuin yksi tabletti Prilosec OTC päivä (24 tuntia). Älä ota Prilosec OTC jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosia. Ole varovainen Prilosec OTC jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet,närästysjoka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu,närästyshengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön laihtuminen. Ottaa Prilosec OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Prilosec OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Prilosec OTC sivuvaikutuksia?

: Prilosec OTC on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten kaasu, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Prilosec OTC ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun, nokkosihottuma.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Prilosec OTC?

: yleisnimellä Prilosec OTC on omepratsoli. Tuotenimet ovat Prilosec ja Prilosec OTC.

Ostaa Prilosec

osta Prilosec verkossa ilman reseptiä, Osta Prilosec verkossa, Osta Prilosec ilman reseptiä, Osta Prilosec halvalla, Osta Prilosec ilman reseptiä, Osta Prilosec Kanadasta, Osta Prilosec Kanada, Ostaa Prilosec verkossa, Ostaa Prilosec online ole reseptiä, Ostaa Prilosec ilman reseptiä, Prilosec suullinen pilleri

top