Ostaa Priligy

Ostaa Priligy ilman reseptiä

Priligy Kuvaus

Priligy on lääke, jota käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Priligy on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä tai SSRI joka on käyttökelpoinen miesten kyvyttömyys ylläpitää siemensyöksy. Priligy säädöksiä pidentämällä aikaa yhdyntää.

Priligy Annostus

Priligy on saatavilla:

  • 30mg pieni annos
  • 60mg normaaliannostuksen
  • 90mg normaaliannostuksen

Ota Priligy suullisesti yhdestä kolmeen tuntia ennen seksiä. Voit ottaa vain yhden pillerin päivässä.

Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Priligy on tarkoitettu vain miehille, jotka ovat iältään 18-64 vuotta vanhoja.

Priligy puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Priligy Yliannostus

Jos yliannostus Priligy ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Priligy Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Priligy Sivuvaikutukset

Priligy on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • akne
  • päänsärkyä
  • huimaus
  • huonovointisuus

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Priligy Vasta-aiheet

Älä ota Priligy jos ovat allergisia Priligy osia.

Älä ota Priligy-tabletteja, jos käytät muita lääkkeitä vastaan ​​ennenaikainen siemensyöksy.

Vältä alkoholia.

Priligy Usein kysyttyä

K: Mitä Priligy käytetään?

: Priligy on kehittänyt lääketieteen tutkijat taistella ennenaikaista siemensyöksyä. Ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu, kun mies saa siemensyöksyn 2 minuutin päästä emättimeen. Geneerinen Priligy toimii pidentämällä aikaa yhdyntää. Priligy on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä tai SSRI.

Q: Mikä on Priligy tavoite?

: Target Priligy on muuttaa serotoniinipitoisuus hypotalamuksen, joka antaa miehen hallita paremmin, kun hän saa siemensyöksyn.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Priligy

osta Priligy verkossa ilman reseptiä, Osta Priligy verkossa, Osta Priligy ilman reseptiä, Osta Priligy halvalla, Osta Priligy ilman reseptiä, Osta Priligy Kanadasta, Osta Priligy Kanada, Ostaa Priligy verkossa, Ostaa Priligy online ole reseptiä, Ostaa Priligy ilman reseptiä, Priligy suullinen pilleri

top