Ostaa Presomen

Ostaa Presomen ilman reseptiä

Presomen (Premarin) Kuvaus

Presomen on luotu avulias apteekki kaavaa, joka on loistava ase naisiin ongelmia, kuten vaihdevuosien oireita, kohdun verenvuotoa, osteoporoosi, syöpä, eturauhasen sairaus. Lisäksi hyödyllistä Presomen toiminta on tehokasta, kun munasarjojen poisto.

Tavoite Presomen on valvoa, ehkäistä ja tasapainottaa vaihdevuosien aikana vähentää sen oireita. Presomen toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas lääke jälkeen munasarjojen poisto. Lisäksi hyödyllistä Presomen toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Presomen toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

Vältä Presomen käyttö jos olet alle 18.

Presomen konjugoitu estrogeeni.

Presomen tulee ei auta sinua, joilla on sydänsairaus tai dementian ehkäisyyn.

yleisnimellä Presomen konjugoitu estrogeeni.

tuotenimiä Presomen ovat Presomen, Cenestin.

Presomen (Premarin) Annostus

Presomen on saatavilla:

 • 0.625mg normaaliannostuksen

Presomen voidaan ottaa tabletteina (0,625 mg), joka tulee ottaa suun kautta veden.

Presomen voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma.

On parempi ottaa Presomen joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä.

Ota Presomen joka päivä samaan aikaan, ja muistaa, että sen annostus riippuu potilaan terveydentilasta.

Tavallinen Presomen annostus on 0,3 mg päivässä.

Vältä Presomen käyttö jos olet alle 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Presomen äkillisesti.

Presomen (Premarin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Presomen (Premarin) Yliannostus

Jos yliannostus Presomen ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Presomen Yliannostuksen: röyhtäily, oksentelu, verenvuoto emättimestä.

Presomen (Premarin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Presomen (Premarin) Sivuvaikutukset

Presomen on sen sivuvaikutuksia. Yleisin kutinaa tai vastuuvapauden

 • seksuaalinen tai ruokahalu ongelmia
 • muutosten paino
 • vatsakrampit
 • hiusten menetys
 • epänormaali karvankasvu
 • kipu rintojen
 • kuukautiset misbalance
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Presomen:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • keltaisuus
  • epäjärjestys
  • tasapaino
  • puhe, visio tai rintojen kertakorvauksen ongelmia
  • vatsakipu
  • äkillinen migreeni
  • epänormaali emätin verenvuotoa
  • heikkous
  • rintakipu
  • tylsyys

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Presomen (Premarin) Vasta-aiheet

  Älä käytä Presomen jos olet allerginen Presomen osia.

  Älä käytä Presomen jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet imettävä äiti.

  Älä käytä Presomen tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Vältä Presomen käyttö Jos olet alle 18.

  Jos otat Presomen on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  Ole varovainen Presomen Jos käytetään tällaista lääkitystä itrakonatsoli (Sporanox), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), ketokonatsoli (Nizoral), rifampisiinin (Rifamate, Rifadin, Rimactane, Rifater), takavarikon lääkkeet (karbamatsepiini (Tegretol), okskarbatsepiinin (Trileptal), (Felbatol), fenytoiini (Dilantin), primidonin (Mysoline)), fenobarbitaali (Luminal, Solfoton) , trimipramiinin (Surmontil), masennuslääkkeet (klomipramiini (Anafranil), nortriptyliini (Pamelor), amoksapiini (Ascendin), protriptyliini (Vivactil), doksepiini (Sinequan), desipramiinilla (Norpramin), amitriptyliini (Elavil, Etrafon), imipramiini (Janimine, Tofranil )), insuliini, diabeteslääke, barbituraatin (mefobarbitaali (Mebaral) amobarbitaali (Amytal), sekobarbitaali (Seconalia), butabarbitaali (Butisol)), kilpirauhasen lääkkeet (levotyroksiini (Synthroid)).

  Ole varovainen Presomen tapauksessa ottaa munuais-, sydän- tai sappirakon sairaudet, astma, korkea kolesteroli, SLE (porphyriasystemic lupus erythematosus), korkea verenpaine, diabetes, kohdunpoisto, epilepsia, migreeni, endometrioosi, masennus häiriöt.

  Käytä Presomen huolellisesti, jos haluat leikkaukseen (hammaslääkäri tai muu).

  Yritä välttää greippimehua.

  Presomen voivat olla vaarallisia lapsille.

  Älä lopeta Presomen äkillisesti.

  Presomen (Premarin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Presomen tarkoittaa?

  : Presomen on tehokkain valmiste taistelussa osteoporoosia ja kiusallinen vaihdevuosien oireita (emättimen atrofia, polttava, kuivuus tai ärsytys, kuumia aaltoja). Presomen voi olla apua, kun munasarjat poiston. Myös Presomen on otettu hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Presomen?

  : yleisnimellä Presomen konjugoitu estrogeeni. Tuotenimiä Presomen ovat Presomen, Cenestin.

  K: Pitäisikö minun välttää tupakointia?

  Jos otat Presomen on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  K: Millä tavalla Presomen toimii?

  : Presomen toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas, kun munasarjat poistaminen . Lisäksi hyödyllistä Presomen toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Presomen toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

  K: Miten minun pitäisi käyttää Presomen?

  : Presomen voidaan ottaa pillereitä, jotka tulee ottaa suun kautta veden. Presomen voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma. On parempi ottaa Presomen joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä. Tavallinen Presomen annostus on 0,3 mg vuorokaudessa.

  K: Onko mitään ikärajaa?

  : Vältä Presomen käyttö jos olet alle 18

  K: Voinko ottaa Presomen tapauksessa kokevat epänormaali emätin verenvuotoa?

  Älä käytä Presomen tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Ostaa Presomen

  osta Presomen (Premarin) verkossa ilman reseptiä, Osta Presomen (Premarin) verkossa, Osta Presomen (Premarin) ilman reseptiä, Osta Presomen (Premarin) halvalla, Osta Presomen (Premarin) ilman reseptiä, Osta Presomen (Premarin) Kanadasta, Osta Presomen (Premarin) Kanada, Ostaa Presomen (Premarin) verkossa, Ostaa Presomen (Premarin) online ole reseptiä, Ostaa Presomen (Premarin) ilman reseptiä, Presomen (Premarin) suullinen pilleri

  top