Ostaa Prempro

Ostaa Prempro ilman reseptiä

Prempro (Premarin) Kuvaus

Prempro on luotu avulias apteekki kaavaa, joka on loistava ase naisiin ongelmia, kuten vaihdevuosien oireita, kohdun verenvuotoa, osteoporoosi, syöpä, eturauhasen sairaus. Lisäksi hyödyllistä Prempro toiminta on tehokasta, kun munasarjojen poisto.

Tavoite Prempro on valvoa, ehkäistä ja tasapainottaa vaihdevuosien aikana vähentää sen oireita. Prempro toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas lääke jälkeen munasarjojen poisto. Lisäksi hyödyllistä Prempro toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Prempro toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

Vältä Prempro käyttö jos olet alle 18.

Prempro konjugoitu estrogeeni.

Prempro tulee ei auta sinua, joilla on sydänsairaus tai dementian ehkäisyyn.

yleisnimellä Prempro konjugoitu estrogeeni.

tuotenimiä Prempro ovat Prempro, Cenestin.

Prempro (Premarin) Annostus

Prempro on saatavilla:

 • 0.625mg normaaliannostuksen

Prempro voidaan ottaa tabletteina (0,625 mg), joka tulee ottaa suun kautta veden.

Prempro voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma.

On parempi ottaa Prempro joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä.

Ota Prempro joka päivä samaan aikaan, ja muistaa, että sen annostus riippuu potilaan terveydentilasta.

Tavallinen Prempro annostus on 0,3 mg päivässä.

Vältä Prempro käyttö jos olet alle 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Prempro äkillisesti.

Prempro (Premarin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Prempro (Premarin) Yliannostus

Jos yliannostus Prempro ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Prempro Yliannostuksen: röyhtäily, oksentelu, verenvuoto emättimestä.

Prempro (Premarin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Prempro (Premarin) Sivuvaikutukset

Prempro on sen sivuvaikutuksia. Yleisin kutinaa tai vastuuvapauden

 • seksuaalinen tai ruokahalu ongelmia
 • muutosten paino
 • vatsakrampit
 • hiusten menetys
 • epänormaali karvankasvu
 • kipu rintojen
 • kuukautiset misbalance
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Prempro:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • keltaisuus
  • epäjärjestys
  • tasapaino
  • puhe, visio tai rintojen kertakorvauksen ongelmia
  • vatsakipu
  • äkillinen migreeni
  • epänormaali emätin verenvuotoa
  • heikkous
  • rintakipu
  • tylsyys

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Prempro (Premarin) Vasta-aiheet

  Älä käytä Prempro jos olet allerginen Prempro osia.

  Älä käytä Prempro jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet imettävä äiti.

  Älä käytä Prempro tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Vältä Prempro käyttö Jos olet alle 18.

  Jos otat Prempro on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  Ole varovainen Prempro Jos käytetään tällaista lääkitystä itrakonatsoli (Sporanox), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), ketokonatsoli (Nizoral), rifampisiinin (Rifamate, Rifadin, Rimactane, Rifater), takavarikon lääkkeet (karbamatsepiini (Tegretol), okskarbatsepiinin (Trileptal), (Felbatol), fenytoiini (Dilantin), primidonin (Mysoline)), fenobarbitaali (Luminal, Solfoton) , trimipramiinin (Surmontil), masennuslääkkeet (klomipramiini (Anafranil), nortriptyliini (Pamelor), amoksapiini (Ascendin), protriptyliini (Vivactil), doksepiini (Sinequan), desipramiinilla (Norpramin), amitriptyliini (Elavil, Etrafon), imipramiini (Janimine, Tofranil )), insuliini, diabeteslääke, barbituraatin (mefobarbitaali (Mebaral) amobarbitaali (Amytal), sekobarbitaali (Seconalia), butabarbitaali (Butisol)), kilpirauhasen lääkkeet (levotyroksiini (Synthroid)).

  Ole varovainen Prempro tapauksessa ottaa munuais-, sydän- tai sappirakon sairaudet, astma, korkea kolesteroli, SLE (porphyriasystemic lupus erythematosus), korkea verenpaine, diabetes, kohdunpoisto, epilepsia, migreeni, endometrioosi, masennus häiriöt.

  Käytä Prempro huolellisesti, jos haluat leikkaukseen (hammaslääkäri tai muu).

  Yritä välttää greippimehua.

  Prempro voivat olla vaarallisia lapsille.

  Älä lopeta Prempro äkillisesti.

  Prempro (Premarin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Prempro tarkoittaa?

  : Prempro on tehokkain valmiste taistelussa osteoporoosia ja kiusallinen vaihdevuosien oireita (emättimen atrofia, polttava, kuivuus tai ärsytys, kuumia aaltoja). Prempro voi olla apua, kun munasarjat poiston. Myös Prempro on otettu hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Prempro?

  : yleisnimellä Prempro konjugoitu estrogeeni. Tuotenimiä Prempro ovat Prempro, Cenestin.

  K: Pitäisikö minun välttää tupakointia?

  Jos otat Prempro on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  K: Millä tavalla Prempro toimii?

  : Prempro toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas, kun munasarjat poistaminen . Lisäksi hyödyllistä Prempro toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Prempro toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

  K: Miten minun pitäisi käyttää Prempro?

  : Prempro voidaan ottaa pillereitä, jotka tulee ottaa suun kautta veden. Prempro voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma. On parempi ottaa Prempro joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä. Tavallinen Prempro annostus on 0,3 mg vuorokaudessa.

  K: Onko mitään ikärajaa?

  : Vältä Prempro käyttö jos olet alle 18

  K: Voinko ottaa Prempro tapauksessa kokevat epänormaali emätin verenvuotoa?

  Älä käytä Prempro tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Ostaa Prempro

  osta Prempro (Premarin) verkossa ilman reseptiä, Osta Prempro (Premarin) verkossa, Osta Prempro (Premarin) ilman reseptiä, Osta Prempro (Premarin) halvalla, Osta Prempro (Premarin) ilman reseptiä, Osta Prempro (Premarin) Kanadasta, Osta Prempro (Premarin) Kanada, Ostaa Prempro (Premarin) verkossa, Ostaa Prempro (Premarin) online ole reseptiä, Ostaa Prempro (Premarin) ilman reseptiä, Prempro (Premarin) suullinen pilleri

  top