Ostaa Premphase

Ostaa Premphase ilman reseptiä

Premphase (Premarin) Kuvaus

Premphase on luotu avulias apteekki kaavaa, joka on loistava ase naisiin ongelmia, kuten vaihdevuosien oireita, kohdun verenvuotoa, osteoporoosi, syöpä, eturauhasen sairaus. Lisäksi hyödyllistä Premphase toiminta on tehokasta, kun munasarjojen poisto.

Tavoite Premphase on valvoa, ehkäistä ja tasapainottaa vaihdevuosien aikana vähentää sen oireita. Premphase toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas lääke jälkeen munasarjojen poisto. Lisäksi hyödyllistä Premphase toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Premphase toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

Vältä Premphase käyttö jos olet alle 18.

Premphase konjugoitu estrogeeni.

Premphase tulee ei auta sinua, joilla on sydänsairaus tai dementian ehkäisyyn.

yleisnimellä Premphase konjugoitu estrogeeni.

tuotenimiä Premphase ovat Premphase, Cenestin.

Premphase (Premarin) Annostus

Premphase on saatavilla:

 • 0.625mg normaaliannostuksen

Premphase voidaan ottaa tabletteina (0,625 mg), joka tulee ottaa suun kautta veden.

Premphase voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma.

On parempi ottaa Premphase joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä.

Ota Premphase joka päivä samaan aikaan, ja muistaa, että sen annostus riippuu potilaan terveydentilasta.

Tavallinen Premphase annostus on 0,3 mg päivässä.

Vältä Premphase käyttö jos olet alle 18.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Premphase äkillisesti.

Premphase (Premarin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Premphase (Premarin) Yliannostus

Jos yliannostus Premphase ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Premphase Yliannostuksen: röyhtäily, oksentelu, verenvuoto emättimestä.

Premphase (Premarin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Premphase (Premarin) Sivuvaikutukset

Premphase on sen sivuvaikutuksia. Yleisin kutinaa tai vastuuvapauden

 • seksuaalinen tai ruokahalu ongelmia
 • muutosten paino
 • vatsakrampit
 • hiusten menetys
 • epänormaali karvankasvu
 • kipu rintojen
 • kuukautiset misbalance
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Premphase:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • keltaisuus
  • epäjärjestys
  • tasapaino
  • puhe, visio tai rintojen kertakorvauksen ongelmia
  • vatsakipu
  • äkillinen migreeni
  • epänormaali emätin verenvuotoa
  • heikkous
  • rintakipu
  • tylsyys

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Premphase (Premarin) Vasta-aiheet

  Älä käytä Premphase jos olet allerginen Premphase osia.

  Älä käytä Premphase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet imettävä äiti.

  Älä käytä Premphase tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Vältä Premphase käyttö Jos olet alle 18.

  Jos otat Premphase on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  Ole varovainen Premphase Jos käytetään tällaista lääkitystä itrakonatsoli (Sporanox), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), ketokonatsoli (Nizoral), rifampisiinin (Rifamate, Rifadin, Rimactane, Rifater), takavarikon lääkkeet (karbamatsepiini (Tegretol), okskarbatsepiinin (Trileptal), (Felbatol), fenytoiini (Dilantin), primidonin (Mysoline)), fenobarbitaali (Luminal, Solfoton) , trimipramiinin (Surmontil), masennuslääkkeet (klomipramiini (Anafranil), nortriptyliini (Pamelor), amoksapiini (Ascendin), protriptyliini (Vivactil), doksepiini (Sinequan), desipramiinilla (Norpramin), amitriptyliini (Elavil, Etrafon), imipramiini (Janimine, Tofranil )), insuliini, diabeteslääke, barbituraatin (mefobarbitaali (Mebaral) amobarbitaali (Amytal), sekobarbitaali (Seconalia), butabarbitaali (Butisol)), kilpirauhasen lääkkeet (levotyroksiini (Synthroid)).

  Ole varovainen Premphase tapauksessa ottaa munuais-, sydän- tai sappirakon sairaudet, astma, korkea kolesteroli, SLE (porphyriasystemic lupus erythematosus), korkea verenpaine, diabetes, kohdunpoisto, epilepsia, migreeni, endometrioosi, masennus häiriöt.

  Käytä Premphase huolellisesti, jos haluat leikkaukseen (hammaslääkäri tai muu).

  Yritä välttää greippimehua.

  Premphase voivat olla vaarallisia lapsille.

  Älä lopeta Premphase äkillisesti.

  Premphase (Premarin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Premphase tarkoittaa?

  : Premphase on tehokkain valmiste taistelussa osteoporoosia ja kiusallinen vaihdevuosien oireita (emättimen atrofia, polttava, kuivuus tai ärsytys, kuumia aaltoja). Premphase voi olla apua, kun munasarjat poiston. Myös Premphase on otettu hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Premphase?

  : yleisnimellä Premphase konjugoitu estrogeeni. Tuotenimiä Premphase ovat Premphase, Cenestin.

  K: Pitäisikö minun välttää tupakointia?

  Jos otat Premphase on vaarallista polttaa savukkeita. Tupakoitsijat voivat kokea tällaisia ​​terveysongelmia kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia, korkea verenpaine ja veren hyytymiä.

  K: Millä tavalla Premphase toimii?

  : Premphase toimii hyvin siedetty lääke, joka voi vain tarjota normaalia elämää ilman vaihdevuosien oireita, mutta myös se on tehokas, kun munasarjat poistaminen . Lisäksi hyödyllistä Premphase toiminta on hyödyllistä hoitoon kohdun verenvuoto (metrorrhagia), eturauhasen sairaus ja syöpä. Premphase toimii tarjoamalla vahvaa kasvu naisen sukupuolielimiä.

  K: Miten minun pitäisi käyttää Premphase?

  : Premphase voidaan ottaa pillereitä, jotka tulee ottaa suun kautta veden. Premphase voidaan myös ottaa muodossa emättimen kerma. On parempi ottaa Premphase joka päivä samaan aikaan aterioiden tai ilman sitä. Tavallinen Premphase annostus on 0,3 mg vuorokaudessa.

  K: Onko mitään ikärajaa?

  : Vältä Premphase käyttö jos olet alle 18

  K: Voinko ottaa Premphase tapauksessa kokevat epänormaali emätin verenvuotoa?

  Älä käytä Premphase tapauksessa kärsii veritulppa, aivohalvaus, epänormaali emätin verenvuotoa, maksan tai sydämen sairaus, rinta- tai kohtusyöpä.

  Ostaa Premphase

  osta Premphase (Premarin) verkossa ilman reseptiä, Osta Premphase (Premarin) verkossa, Osta Premphase (Premarin) ilman reseptiä, Osta Premphase (Premarin) halvalla, Osta Premphase (Premarin) ilman reseptiä, Osta Premphase (Premarin) Kanadasta, Osta Premphase (Premarin) Kanada, Ostaa Premphase (Premarin) verkossa, Ostaa Premphase (Premarin) online ole reseptiä, Ostaa Premphase (Premarin) ilman reseptiä, Premphase (Premarin) suullinen pilleri

  top