Ostaa Premil

Ostaa Premil ilman reseptiä

Premil (Prandin) Kuvaus

Premil on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Premililla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Premil on valvoa verensokeritaso.

Premililla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Premilia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Premil on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Premilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Premililla.

yleisnimellä Premil on repaglinidi.

Tuotemerkki Premil Premilia.

Premil (Prandin) Annostus

Premil on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Premilia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Premililla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Premililla äkillisesti.

Premil (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Premil (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Premililla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Premil Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Premil (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Premil (Prandin) Sivuvaikutukset

Premililla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Premililla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Premil (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Premilia jos olet allerginen Premililla osia.

  Ole varovainen Premililla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Premilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Premililla.

  Älä käytä Premil tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Premililla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Premilia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Premilia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Premililla äkillisesti.

  Premil (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Premil tarkoittaa?

  : Premililla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Premil?

  : yleisnimellä Premil on repaglinidi. Tuotenimi Premil Premilia.

  K: Millä tavalla Premilia toimii?

  : Premililla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Premil toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Premilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Premil. Älä käytä Premil tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Premilia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Premilia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Premililla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Premil

  osta Premil (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Premil (Prandin) verkossa, Osta Premil (Prandin) ilman reseptiä, Osta Premil (Prandin) halvalla, Osta Premil (Prandin) ilman reseptiä, Osta Premil (Prandin) Kanadasta, Osta Premil (Prandin) Kanada, Ostaa Premil (Prandin) verkossa, Ostaa Premil (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Premil (Prandin) ilman reseptiä, Premil (Prandin) suullinen pilleri

  top