Ostaa Premature Ejaculation

Ostaa Premature Ejaculation ilman reseptiä

Premature Ejaculation (Priligy) Kuvaus

Premature Ejaculation on lääke, jota käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Premature Ejaculation on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä tai SSRI joka on käyttökelpoinen miesten kyvyttömyys ylläpitää siemensyöksy. Premature Ejaculation säädöksiä pidentämällä aikaa yhdyntää.

Premature Ejaculation (Priligy) Annostus

Premature Ejaculation on saatavilla:

  • 30mg pieni annos
  • 60mg normaaliannostuksen
  • 90mg normaaliannostuksen

Ota Premature Ejaculation suullisesti yhdestä kolmeen tuntia ennen seksiä. Voit ottaa vain yhden pillerin päivässä.

Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman.

Premature Ejaculation on tarkoitettu vain miehille, jotka ovat iältään 18-64 vuotta vanhoja.

Premature Ejaculation (Priligy) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Premature Ejaculation (Priligy) Yliannostus

Jos yliannostus Premature Ejaculation ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Premature Ejaculation (Priligy) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Premature Ejaculation (Priligy) Sivuvaikutukset

Premature Ejaculation on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • akne
  • päänsärkyä
  • huimaus
  • huonovointisuus

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Premature Ejaculation (Priligy) Vasta-aiheet

Älä ota Premature Ejaculation jos ovat allergisia Premature Ejaculation osia.

Älä ota Premature Ejaculation-tabletteja, jos käytät muita lääkkeitä vastaan ​​ennenaikainen siemensyöksy.

Vältä alkoholia.

Premature Ejaculation (Priligy) Usein kysyttyä

K: Mitä Premature Ejaculation käytetään?

: Premature Ejaculation on kehittänyt lääketieteen tutkijat taistella ennenaikaista siemensyöksyä. Ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu, kun mies saa siemensyöksyn 2 minuutin päästä emättimeen. Geneerinen Premature Ejaculation toimii pidentämällä aikaa yhdyntää. Premature Ejaculation on selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä tai SSRI.

Q: Mikä on Premature Ejaculation tavoite?

: Target Premature Ejaculation on muuttaa serotoniinipitoisuus hypotalamuksen, joka antaa miehen hallita paremmin, kun hän saa siemensyöksyn.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Premature Ejaculation

osta Premature Ejaculation (Priligy) verkossa ilman reseptiä, Osta Premature Ejaculation (Priligy) verkossa, Osta Premature Ejaculation (Priligy) ilman reseptiä, Osta Premature Ejaculation (Priligy) halvalla, Osta Premature Ejaculation (Priligy) ilman reseptiä, Osta Premature Ejaculation (Priligy) Kanadasta, Osta Premature Ejaculation (Priligy) Kanada, Ostaa Premature Ejaculation (Priligy) verkossa, Ostaa Premature Ejaculation (Priligy) online ole reseptiä, Ostaa Premature Ejaculation (Priligy) ilman reseptiä, Premature Ejaculation (Priligy) suullinen pilleri

top