Ostaa Prandase

Ostaa Prandase ilman reseptiä

Prandase (Precose) Kuvaus

Prandase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Prandase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Prandase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Prandase tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Prandase on Akarboosi.

tuotenimi Prandase on Prandase.

Prandase (Precose) Annostus

Prandase on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Prandase suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Prandase.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Prandase äkillisesti.

Prandase (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Prandase (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Prandase ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Prandase (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Prandase (Precose) Sivuvaikutukset

Prandase on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Prandase:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Prandase (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Prandase jos olet allerginen Prandase osia.

Ole varovainen Prandase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Prandase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Prandase jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Prandase jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Prandase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Prandase jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Prandase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Prandase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Prandase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Prandase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Prandase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Prandase.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Prandase äkillisesti.

Prandase (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Prandase tarkoittaa?

: Prandase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Prandase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Prandase?

: yleisnimellä Prandase on Acarbose. Tuotenimi Prandase on Prandase.

K: Millä tavalla Prandase toimii?

: Prandase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Prandase jos olet allerginen Prandase komponentteja. Ole varovainen Prandase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Prandase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Prandase jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Prandase jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Prandase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Prandase jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Prandase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Prandase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Prandase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Prandase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Prandase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Prandase. Vältä alkoholia. Älä lopeta Prandase äkillisesti.

Ostaa Prandase

osta Prandase (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Prandase (Precose) verkossa, Osta Prandase (Precose) ilman reseptiä, Osta Prandase (Precose) halvalla, Osta Prandase (Precose) ilman reseptiä, Osta Prandase (Precose) Kanadasta, Osta Prandase (Precose) Kanada, Ostaa Prandase (Precose) verkossa, Ostaa Prandase (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Prandase (Precose) ilman reseptiä, Prandase (Precose) suullinen pilleri

top