Ostaa Petibelle

Ostaa Petibelle ilman reseptiä

Petibelle (Yasmin) Kuvaus

Petibelle on ehkäisytablettiannoksen (ehkäisypilleri). Se yhdistää kaksi naisten hormonit, estrogeeni ja progestiini. Petibelle hoidetaan kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

Petibelle käytetään myös hoitoon oireiden Premenstruaalinen Dysphoric häiriö (PMDD), kuten ahdistuneisuus, masennus, ärtyisyys, keskittymisvaikeudet, energian puute, unen tai ruokahalun muutokset, rintojen arkuus, nivel- tai lihaskivut, päänsärky ja painonnousu. Petibelle estää ovulaation (vapauttamaan muna munasarja) ja myös aiheuttaa muutoksia kohdunkaulan ja kohdun limakalvon, mikä vaikeuttaa siittiöiden päästä kohtuun ja kovemmin hedelmöitetty munasolu kiinnittyä kohtuun.

Petibelle (Yasmin) Annostus

Petibelle on saatavilla:

 • 3mg + 0,03 Standart Annostus

Ota Petibelle suun. Voit vähentää pahoinvointia, Petibelle voidaan ottaa ruoan kanssa.

Ota Petibelle samaan aikaan joka päivä ja järjestys suunnattu paketti. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Pidä ylimääräinen kuukauden tarjonnan Petibelle saatavilla, jotta varmistetaan, että et menetä ensimmäisenä päivänä seuraavan jakson. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Petibelle äkillisesti.

Petibelle (Yasmin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Petibelle (Yasmin) Yliannostus

Jos yliannostus Petibelle ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Petibelle (Yasmin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Petibelle (Yasmin) Sivuvaikutukset

Petibelle on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • akne
 • ruskeat läiskät kasvoilla
 • muutos ruokahalu
 • muutos seksuaalinen halu
 • masentunut mieliala tai mielialan vaihtelut
 • nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta
 • vatsakrampit tai turvotus
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • painonnousu
 • pisamia tai tummuminen kasvojen iho
 • lisää hiusten kasvua
 • menetys hiusten
 • ongelmia piilolinssit
 • emättimen kutinaa tai vastuuvapauden
 • muutoksia kuukautiset

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydelle valtion ja muiden tekijöiden mukaan.

Petibelle (Yasmin) Vasta-aiheet

Älä käytä Petibelle jos olet allerginen Petibelle osia.

Älä käytä Petibelle jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Petibelle, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

Yritä olla varovainen Petibelle, jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänsairaus; korkea kolesteroli tai jos olet ylipainoinen; maksasyövän; sappirakon sairaus; diabetes;kohtauksia tai epilepsiaa; tai aiemmin esiintynyt masennusta, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso tai historiaan rinta- tai kohtusyöpä.

Ole varovainen Petibelle jos käytät parasetamoli, antibiootit tai tulehduksen hoitoon käytettävien lääkkeiden, etenkin rifampisiini, rifabutiini, rifapentiini ja griseofulviinin ja mahdollisesti penisilliini tai tetrasykliineistä aprepitantti, askorbiinihappoa (C-vitamiini), atorvastatiini, barbituraattityypin lääkkeet, kuten fenobarbitaali, bosentaani, karbamatsepiini, kofeiini, klofibraatti, siklosporiini, dantroleeni, doxercalciferol, felbamaatti, greippimehu, hydrokortisonia, lääkkeitä ahdistus tai unihäiriöt, kuten diatsepaamin tai tematsepaami diabeteslääkkeiden kanssa, mukaan lukien pioglitatsoni, mineraaliöljy, modafiniili- mykofenolaatti, nefatsodoni, okskarbatsepiini, fenytoiini, prednisoloni, ritonaviiri tai muita lääkkeitä HIV-infektiota eikä AIDSia, rosuvastatiinin, selegiliini, soija isoflavones lisäravinteet, St . mäkikuisma, tamoksifeeni tai raloksifeeni, teofylliini, kilpirauhashormonit, topiramaatti tai varfariinia.

Älä tupakoi, kun käytät Petibelle, varsinkin jos olet yli 35.

Petibelle ei leviämisen ehkäisemiseksi sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta).

Vältä koneen ajo.

Älä juo alkoholia.

Petibelle (Yasmin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Petibelle käytetään?

: Petibelle käytetään raskauden ehkäisyä. Sitä käytetään myös hoitoon kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

K: Mitkä ovat vastaoireet Petibelle?

Älä ota Petibelle, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Älä käytä Petibelle, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Petibelle

osta Petibelle (Yasmin) verkossa ilman reseptiä, Osta Petibelle (Yasmin) verkossa, Osta Petibelle (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Petibelle (Yasmin) halvalla, Osta Petibelle (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Petibelle (Yasmin) Kanadasta, Osta Petibelle (Yasmin) Kanada, Ostaa Petibelle (Yasmin) verkossa, Ostaa Petibelle (Yasmin) online ole reseptiä, Ostaa Petibelle (Yasmin) ilman reseptiä, Petibelle (Yasmin) suullinen pilleri

top