Ostaa Permethrin

Ostaa Permethrin ilman reseptiä

Permethrin (Acticin) Kuvaus

Permethrin on kehittänyt lääketieteen tutkijat torjumiseksi syyhy. Tavoite Permethrin on kamppailla syyhy. Permethrin toimii anti-syyhy korjaamiseksi. Permethrin toimii tappamalla syyhy punkki (Sarcoptes scabiei).

Permethrin (Acticin) Annostus

Permethrin on saatavilla:

 • 30g normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Permethrin täsmälleen ohjeiden mukaan.

Tavallinen aikuisten annos: Perusteellisesti hiero ihoa kaulasta jalkapohjissa. Voide pitää poistaa suihku tai kylpyamme jälkeen 8-14 tuntia.

Tavallinen annos lapsille ja vauvoille: Perusteellisesti hieronta pitkin hiusraja, niska, temppeli ja otsa. Voide pitää poistaa pesemällä jälkeen 8-14 tuntia.

Permethrin (Acticin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Permethrin (Acticin) Yliannostus

Jos yliannostus Permethrin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Vain ulkoiseen käyttöön.Vältä kosketusta silmiin ja limakalvoille. Jos kontakti tapahtuu, pese alue huolellisesti vedellä.

Permethrin (Acticin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Permethrin (Acticin) Sivuvaikutukset

Permethrin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • lieviä ja ohimeneviä kirvelyä ja pistelyä yleensä liittyy vakavuus vaikutukset ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Permethrin (Acticin) Vasta-aiheet

  Älä ota Permethrin jos olet allerginen Permethrin osia.

  Permethrin Cream on vasta-aiheinen potilailla, joiden tiedetään olevan yliherkkiä jollekin sen osia, mitään synteettistä pyretroidia tai pyretriiniä.

  Ole varovainen tai välttämään Permethrin kermaa, jos olet raskaana tai nursuing.

  Permethrin (Acticin) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Permethrin käytetään?

  : Permethrin on ajankohtainen kerma anti-loinen vaikutus pääkomponentti, joka on 5% Permethrin. Permethrin on lääkitys, jota käytetään hoitoon syyhy ja täit iholle. Tukevia osatekijöitä, kuten kookosöljy, glyseriiniä ja kevyt mineraaliöljy kerma kaava auttaa rauhoittaa ihon kutinaa ja edistää nopeasti ihon elpymistä.

  K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Permethrin?

  Älä ota Permethrin jos olet allerginen Permethrin komponentteja. Permethrin Cream on vasta-aiheinen potilaille, jotka ovat yliherkkiä sen osiin, ja mitään synteettistä pyretroidia tai pyretriiniä. Ole varovainen tai välttämään Permethrin kermaa, jos olet raskaana tai nursuing.

  K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

  : Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

  Ostaa Permethrin

  osta Permethrin (Acticin) verkossa ilman reseptiä, Osta Permethrin (Acticin) verkossa, Osta Permethrin (Acticin) ilman reseptiä, Osta Permethrin (Acticin) halvalla, Osta Permethrin (Acticin) ilman reseptiä, Osta Permethrin (Acticin) Kanadasta, Osta Permethrin (Acticin) Kanada, Ostaa Permethrin (Acticin) verkossa, Ostaa Permethrin (Acticin) online ole reseptiä, Ostaa Permethrin (Acticin) ilman reseptiä, Permethrin (Acticin) suullinen pilleri

top